Egurrola, Ordeig, Panadero, Borregán i Reinaldo García –equip inicial–, David Páez, Carlos López, Lluís Teixidó i Barroso.

LLORET:

Serra, Rodri, Xavi González, Casalí i Lladó –equip inicial–, Marc Tibau, Crespo i Martos.

GOLS:

1-0 (11') Borregán. 2-0 (19') Panadero. 3-0 (32') Carlos López. 4-0 (36') David Páez.

ÀRBITRES:

Pinto i Romão (Portugal).
T.B.:
Rodri.

El Barça Sorli Discau va derrotar el Lloret i es va situar líder en solitari del seu grup de la lliga europea. Els blaugrana van sortir a jugar amb ganes de fer oblidar les errades que havien comès en les últimes jornades de l'OK Lliga i que els havien fet perdre dos partits seguits.

El Barça no es va mostrar encertat de cara a gol en les jugades de bola aturada en els primers minuts i va desaprofitar dues faltes directes i un penal. En la construcció de jugades d'equip va ser més efectiu, i en el minut 11 una combinació entre els quatre jugadors de pista va significar l'1-0, que va culminar Borregán.

Els lloretencs van buscar l'empat, però els blaugrana també van treballar molt bé en defensa i no ho van permetre. Panadero va ser el més actiu en els últims minuts abans del descans i, després de tenir una clara ocasió davant el porter visitant Serra, en va aprofitar una altra uns minuts després i va aconseguir el 2-0 abans del descans.

En la segona meitat la situació va variar poc i amb dos gols més els blaugrana van acabar de sentenciar el partit. Un contraatac finalitzat per Carlos López va situar el 3-0 en el marcador. El tècnic lloretenc va intentar refer el seu conjunt amb un temps mort però no ho va aconseguir i només 18 segons després David Páez va materialitzar el 4-0. El partit estava sentenciat i els blaugrana van poder disfrutar d'una treballada victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.