HOQUEI SOBRE PATINS / COPA DE LA CERS

ANADA DELS VUITENS DE FINAL

El Sather Blanes deixa l'eliminatòria totalment encarrilada

El Sather Blanes va guanyar a la pista del Thunerstern suís i amb el 4-7 va deixar els vuitens de final molt ben encarrilats, i no hauria de tenir gaires problemes en el partit de tornada. Els blanencs van mantenir a Europa la ratxa de bons resultats que han aconseguit en la lliga i la van ampliar fins als sis partits seguits sense conèixer la derrota, amb quatre victòries seguides.

Els blanencs van sortir a decidir el partit i després d'adaptar-se a la pista de parquet i al fred que feia, van inaugurar el marcador en el minut 14, i van continuar marcant gols. En el descans ja dominaven per un clar de 0-4. En la segona meitat el Blanes va ampliar el resultat fins a un 1-6, i veient el seu domini també va voler adornar algunes jugades de cara a la galeria. Va enviar quatre boles als pals, i l'equip es va relaxar una mica. Els suïssos ho van aprofitar per anar una mica més a l'atac i reduir un xic el desavantatge (3-6), però Selva, que va fer tres gols, va acabar de sentenciar quan faltava un minut del final, tot i que els locals encara van marcar un altre gol en els darrers segons.

SC THUNERSTERN
4
SATHER BLANES
7
SC THUNERSTERN:
Hauert, Kriegel, Mosimann, Gempeler i Röllin –equip inicial–; Heger, Wagner, Pfenninger, Guldimann i Gurtner.
SATHER BLANES:
Freixas, Benito, Armengol, Dani Rodríguez i Kimi Ridaura –equip inicial–; Àlex Ridaura, Selva i Plaza.
GOLS:
0-1 (14') Dani Rodríguez. 0-2 (16') Selva, de penal. 0-3 (24') Àlex Ridaura. 0-4 (25') Armengol. 1-4 (31') Gempeler. 1-5 (36') Selva. 1-6 (37') Kimi Ridaura. 2-6 (39') Guldimann. 3-6 (43') Röllin. 2-7 (49') Selva. 4-7 (50') Kriegel.