HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Barça Sorli Discau goleja un favorit

Els blaugrana es mostren molt superiors al Bassano italià

Busquen el gol des de l'inici i dominen per 6-0

El Barça Sorli Discau va mostrar el seu potencial en la tercera jornada de la lliga europea i va golejar el Bassano 54 italià, un dels favorits a classificar-se per a la final a sis, i que va jugar les semifinals de la final a vuit de la temporada passada, de la qual va ser l'organitzador. Els blaugrana s'han apropat una mica més al seu objectiu de ser els primers de grup i classificar-se per a la final a sis.

Els blaugrana van començar el partit amb ganes i en els primers minuts ja van tenir diverses ocasions, entre les quals un pal. El gol no va trigar a arribar i en el minut 10 ja hi havia un 2-0 en el marcador. Els italians es veien superats i ho van intentar solucionar amb un temps mort, però tot seguit van encaixar un nou gol i amb el 3-0 es va arribar al descans.

En la segona meitat les coses no van canviar i encara es va fer més evident que la defensa italiana no sabia com parar el joc d'atac blaugrana. Els gols van anar arribant fins al 6-0, abans que els italians marquessin el primer gràcies al català Marc Pallarès. Els blaugrana ja tenien el matx sentenciat però no es van aturar en les ganes de marcar i van continuar buscant el gol, i van completar una golejada que els referma en la primera posició.

BARÇA SORLI DISCAU
9
BASSANO 54
3
BARÇA SORLI DISCAU:
Egurrola, Ordeig, David Páez, Panadero i Borregán –equip inicial–; Adroher, Lluís Teixidó, Carlos López, Reinaldo García i Tarrés.
BASSANO 54:
Cunegatti, Antezza, Filho, Abalos i Zen –equip inicial–; Pallarès, Mastropierro i Peripolli.
GOLS:
1-0 (7') Ordeig. 2-0 (10') Borregán. 3-0 (19') Panadero. 4-0 (26') Carlos López. 5-0 (30') Carlos López. 6-0 (33') Adroher. 6-1 (35') Pallarès. 7-1 (37') Adroher. 8-1 (41') Ordeig. 8-2 (45') Filho. 9-2 (46') Ordeig. 9-3 (50') Pallarès.