Arellano, Bartrés, Rocasalbas, Galán i Raúl Marín –equip inicial–; Riba, Palau i Ferrer.
LA VENDÉENNE:
Donnand, Baptiste, Guibot, Delannoy i Burgoa –equip inicial–; Van Haute i Huvelin.
GOLS:
1-0 (10') Raúl Marín, de penal. 2-0 (18') Ferrer. 2-1 (21') Burgoa. 3-1 (24') Galán. 4-1 (34') Rocasalbas. 5-1 (37') Rocasalbas, de falta directa. 6-1 (43') Raúl Marín. 7-1 (48') Riba. 8-1 (48') Riba, de penal.
COMENTARI:
El Vilanova va sentenciar els vuitens de la CERS golejant el conjunt francès de La Vendéenne en el partit d'anada. Tot i aquesta diferència, els vilanovins no van jugar bé i en arribar al descans només guanyaven per 3-1 i no havien tingut gaires ocasions. En la segona meitat van aconseguir un avantatge clar. En els darrers minuts l'àrbitre va xiular d'una manera lamentable contra La Vendéenne. En els darrers tres minuts els va xiular cinc penals en contra i els va mostrar targetes blaves, i una de vermella, per la qual cosa quan el partit va acabar els francesos només tenien dos jugadors i el porter a la pista. / PERE FERRER