HOQUEI SOBRE PATINS

COPA DEL PRÍNCEP

Un títol d'or per al Calafell

Venç en la pròrroga el San Antonio després d'un partit anivellat i amb forces alternatives

Marc Vergés transforma una falta directa quan falten dos minuts i assegura el triomf

Salvador Rubio
TÈCNIC DEL CALAFELL
«Hem aconseguit la victòria en un l'últim sospir, també podia haver guanyat el San Antonio, que ha estat un gran finalista»
«Ha estat una victòria del grup i per al grup»
«Organitzar la copa i a més guanyar-la és molt emocionant»

El Vallès Calafell va guanyar el títol de la quarta edició de la copa del Príncep en superar el San Antonio de Pamplona per 4-5, amb un gol d'or en la pròrroga. Després d'un partit molt anivellat i amb forces alternatives Marc Vergés va transformar una falta directa a dos minuts del final i va fer embogir els aficionats locals. En el Calafell també va destacar Dani López, que va marcar els quatre primer gols del seu equip.

Els amfitrions es van avançar en el marcador però els navarresos van capgirar al partit amb dos gols molt seguits. Abans del descans, però, Dani López va poder empatar. Després de la represa el Calafell va desaprofitar una falta directa i va ser el San Antonio el que es va tornar a avançar en el marcador. Dos gols de Dani López, amb una altra falta directa errada entremig, van tornar a posar en avantatge els locals (3-4) quan faltaven 14 minuts. El partit estava completament obert i el San Antonio va tornar a empatar a nou minuts de la fi. En aquests últims minuts els navarresos van buscar el triomf i el porter Albert Dalmau fent bones aturades va evitar el gol. El Calafell va disposar d'una falta directa a quatre minuts de la fi, però Vergés no la va encertar. L'empat no es va moure i es va haver de disputar la pròrroga. En el temps suplementari Dalmau va tornar a salvar l'equip amb bones intervencions fins que a dos minuts del final Vergés va marcar de falta directa i va assegurar el títol.

PALMARÈS

Temporada
Campió
Subcampió
2006/2007
Areces
Oviedo
2007/2008
Maçanet
Vigo
2008/2009
Vendrell
Alcobendas
2009/2010
Calafell
San Antonio
SAN ANTONIO
4
VALLÈS CALAFELL
5
GRÁFICAS ONA SAN ANTONIO:
Soldevilla, Andrade, Dantas, Jurado i Alberto Garcia –equip inicial–; Arroyo i Labiano.
VALLÈS CALAFELL:
Albert Dalmau, Dani López, Jordi Exposito, Marc Vergés i Jaume Altarriba –equip inicial–, Sergi Romeu i Jordi Raventós. No van jugar: Òscar Aguilar, Ferran Ortoll i Andreu Ortoll (p.s.).
GOLS:
0-1 (6') Dani López. 1-1 (12') Alberto Garcia. 2-1 (15') Alberto Garcia. 2-2 (16') Dani López. 3-2 (33') Dantas. 3-3 (34') Dani López, de falta directa. 3-4 (36') Dani López. 4-4 (41') Dantas, de falta directa. 4-5 (58') Marc vergés, de falta directa.
ÀRBITRES:
Boixeda i Fernández.
T.B.:
Raventós, Alberto Garcia, Dantas i Arroyo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.