HOQUEI SOBRE PATINS / OK LLIGA

Primer triomf contra el Barça

El Lloret té una nit màgica, venç els blaugrana i els fa perdre el lideratge

Es mostra molt compacte en defensa, amb un porter (Serra) encertat i resolutiu en atac

El Lloret va aconseguir un triomf històric en una nit màgica i va superar el Barça Sorli Discau per primer cop en la seva història. Els lloretencs van fer un bon partit i van demostrar que a la seva pista estan intractables. Els homes d'Ivan Tibau acumulen quatre partits sense perdre i han guanyat els darrers cinc que han disputat a casa. Aquesta derrota del Barça va fer que els blaugrana perdessin el lideratge i baixessin a la tercera posició.

La primera part del Lloret va ser molt bona i amb un joc compacte i un porter, Serra, encertat va posar problemes a l'atac del Barça. Després que Serra aturés una falta directa a Borregán, els domini dels locals es va veure reflectit en el marcador. Un xut de Lladó des de mitja pista va ser desviat per Rodri i va significar l'1-0. El Barça va servir de mig camp, els lloretencs li van robar la bola i Xavier González en una acció individual va fer el 2-0 en el minut 16, davant la sorpresa dels blaugrana. El tècnic visitant va fer entrar a la pista Adroher i Reinaldo Garcia i una bona combinació entre ells va significar el 2-1 amb què es va arribar al descans, tot i que un parell d'accions de González haguessin pogut ampliar el resultat.

En la segona meitat el joc es va mantenir igual fins que Casalí va fer el 3-1 de penal, i poc segons després David Páez va tornar a restablir la mínima diferència d'un gol. En els darrers del minuts l'emoció va ser total i tots dos van tenir ocasions per marcar. Casalí va disposar d'una falta directa que Egurrola va aturar i un minut més tard Serra en va aturar una altra a Panadero. En els dos últims minuts Marc Tibau va poder sentenciar en disposar de dues bones ocasions desfetes per Egurrola. El Barça va lluitar fins al final pels punts però el Lloret va ser el que va aconseguir una gran victòria.

LLORET
3
BARÇA SORLI DISCAU
2
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –equip inicial–; Xavier González, Martos i Crespo.
BARÇA SORLI DISCAU:
Egurrola, Ordeig, David Paez, Panadero i Borregán –equip inicial–; Adroher, Reinaldo Garcia i Carlos López.
GOLS:
1-0 (16') Rodri. 2-0 (16') Xavier González. 2-1 (20') Adroher. 3-1 (39') Casalí, de penal. 3-2 (40') David Páez.