HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Lloret aconsegueix un punt a Bassano per poder somiar

Va empatar un partit que perdia per 5-1 en arribar al descans, i és el segon del seu grup

BASSANO

6

LLORET

6

BASSANO:

Cunegatti, Pallarés, Antezza, Cacao i Abalos –inicial–; Zen i Peripolli.

LLORET:

Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –inicial–; Xavier González, Crespo i Martos.

GOLS:

1-0 (5') Cacao. 1-1 (7') Casalí. 2-1 (12') Pallarés. 3-1 (17') Abalos. 4-1 (18') Zen. 5-1 (24') Antezza. 5-2 (32') Xavier González. 5-3 (33') Casalí. 5-4 (40') Lladó. 5-5 (42') Martos. 6-5 (45') Antezza. 6-6 (47') Xavier González.

ÀRBITRES:

Peixoto i Ventura (Portugal).

El Lloret va aconseguir un important empat a la pista del Bassano i se situa en la segona posició del seu grup, amb avantatge sobre els italians, que continuen sent els màxims rivals per poder accedir a l'eliminatòria que doni pas a la final a sis. Els lloretencs van fer un partit impressionant a Bassano, ja que, després de començar malament i perdre per un clar 5-1 en arribar al descans, en la segona meitat van ser capaços de remuntar i empatar.

Després de l'1-1 inicial els lloretencs inconscientment es van relaxar i els italians, amb el suport dels 1.500 espectadors que hi havia al pavelló, es van distanciar fins al 5-1 en arribar al descans. En la segona meitat els lloretencs van ser un equip completament diferent i, amb un esforç brutal i jugant amb una gran intensitat, van aconseguir empatar a cinc gols quan encara quedaven vuit minuts per jugar. Els italians encara es van tornar a avançar en el marcador a cinc minuts del final, però a tres minuts de la fi Xavier González va transformar una falta directa i va establir el definitiu empat a sis gols.