HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

El pitjor Lloret queda fora

El Vilanova es classifica per a la semifinal contra el Liceo amb autoritat

L'amfitrió fa un partit sense encert ni al davant ni al darrere i és eliminat

L'equip del Garraf s'avança, se situa amb un 4-0 i després controla

Ivan Tibau
TÈCNIC DEL LLORET
«Avui ens han donat una lliçó»
«Hem estat espessos, inclòs jo»
«Hem fet el pitjor partit de la temporada i el resultat és merescut»
«Potser la pressió de jugar a casa sí que l'hem notat»
«En cap moment hem estat fins, hem fet un partit dolent»
«És una llàstima, ho estem fent bé a casa i vam perdre la final de la CERS, i ara hem quedat fora de la copa»
Lluís Delriu
TÈCNIC DEL VILANOVA
«Estem molt contents, ja hem complert l'objectiu que ens havíem marcat en venir aquí, passar a semifinals»
«Esperava un partit ajustat i un resultat més curt, però, s'ha posat a favor i hem estat efectius al davant»
«Feia anys que en la copa quedàvem eliminats en la primera tanda i estar en les semifinals és una alegria per a tothom»
«Intentarem posar les coses difícils al Liceo en la semifinal»
00
titolet
Text

El Vilanova es va convertir en el segon semifinalista de la copa en golejar el Lloret, en un dels seus pitjors partit d'aquesta temporada. Els vilanovins van saber avançar-se i controlar el partit i ara s'enfrontaran amb el Liceo per un lloc en la gran final.

El Vilanova i el Lloret van demostrar el seu respecte pel rival de bon començament i, en els primers minuts, cap dels dos conjunts va crear perill seriós. La primera jugada clara va ser una rematada al pal de Lladó en el minut 3 de joc, però després cap dels dos va semblar que volgués arriscar. La jugada que va començar a trencar el partit va ser un penal contra el Lloret que va intentar transformar Raúl Marín, però que el porter local Serra va aturar. El refús, però, va tornar al jugador del Vilanova, que va marcar l'1-0. Tot seguit el tècnic lloretenc va demanar temps mort i va fer un doble canvi. El Lloret va crear més perill amb un contraatac entre Rodri i Xavier González o un xut llunyà de Rodri. El Vilanova, però, va respondre bé i a un minut del descans Ferrer va marcar 2-0 en un contraatac.

En la segona meitat, els vilanovins van començar controlant la bola, mentre que els lloretencs buscaven un gol que els tornés a ficar dins del partit. Xavier González va tenir una ocasió en el minut 29, però en el 31 Albert Riba va tornar a posar a prova Serra. El partit va quedar sentenciat en un minut i mig vorejant el minut 33. Xavier González va disposar d'una falta directa per reduir les diferències, però les seves tres rematades van topar amb el porter Arellano, molt encertat. Tot seguit els vilanovins van aprofitar una errada en defensa dels lloretencs i Albert Riba va marcar el 3-0. El Lloret estava tocat i sense poder de reacció va veure com tres minuts després Rocasalbas en una gran jugada marcava el 4-0 i gairebé deixava sentenciat el partit. Els lloretencs, jugant va casa i davant la seva afició no volien acabar a zero en el marcador i van buscar el gol. Aquest va arribar a 10 minuts del final en una rematada de Xavier González, però no va significar la remuntada, ja que només un minut després els vilanovins van marcar dos gols seguits, fins al 6-1. Amb el matx decidit, en els darrers minuts van arribar penals i faltes directes, però cap dels dos equips els va aprofitar i el matx va finalitzar amb la brillant classificació dels vilanovins.

VILANOVA
6
LLORET
1
VILANOVA:
Arellano, Bartrés, Galán, Rocasalbas i Raúl Marín –equip inicial–; Ferrer, Albert Riba i Palau.
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –equip inicial–; Martos, Xavier González i Crespo.
GOLS:
1-0 (12') Raúl Marín. 2-0 (24') Ferrer. 3-0 (33') Albert Riba. 4-0 (36') Rocasalbas. 4-1 (40') Xavier González. 5-1 (41') Ferrer. 6-1 (41') Raúl Marín, de falta directa.
ÀRBITRES:
Jordi Vidal i Joan Molina.
T.B.:
Cap.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.