HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

El Barça, de principi a fi

S'avança en els primers minuts, sempre es manté amb avantatge i controla

El Tecnol Reus nota el fet d'encaixar el tercer i el quart gol molt seguits

Els reusencs no aprofiten les ocasions d'entrar dins del partit

Ferran Pujalte
TÈCNIC DEL BARÇA
«Estic satisfet, hem passat, que és el que volíem i amb diferència de gols»
«He de felicitar l'equip, perquè ha treballat bé i s'ha sacrificat»
«No crec que haguem minimitzat el Reus, ha jugat el seu partit però en la segona part quan ens hem posat amb dos gols a favor els ha estat una muntanya»
«La primera meitat ha estat prou ajustada, en la segona, hem estat superiors»
Alejandro Domínguez
TÈCNIC DEL REUS
«El resultat és molt ampli, és real no és fictici, el Barça ha jugat molt bé i ha finalitzat quan tocava»
«Hem tingut alguna ocasió de ficar-nos en el partit amb les faltes directes i els penals»
«Amb el 2-1 creia que hi hauria un canvi però el 3-1 i el 4-1 ens han fet mal»
«Estic tocat perquè realment havíem preparat aquesta copa»
00
titolet
Text

El Barça Sorli Discau va golejar el Tecnol Reus Deportiu i es va classificar per a la segona semifinal que l'enfrontarà avui al Roncato Vic, en la repetició de la final de l'any passat. Els blaugrana es van avançar molt aviat en el marcador i sempre van anar amb avantatge, va saber tallar molt bé els intents de reacció dels roig-i-negres.

El Barça va sortir molt concentrat en el partit i des del primer moment va dominar el joc contra un Reus que li va costar més centrar-se en el matx. En el minut 6 va arribar la primera gran ocasió dels blaugrana en un penal xiulat pels àrbitres que Ordeig no va desaprofitar va situar el seu equip al davant en el marcador. Els reusencs no estaven creant ocasions en atac i en el minut 12 va entrar a pista Sandro Bertolucci, que havia estat dubte aquesta setmana, per intentar canviar les coses. El que va canviar, però, va ser el resultat a favor del Barça, ja que uns minuts després Panadero va fer una bona passada a David Páez, que des de dins l'àrea va situar el 2-0 en el marcador. Ràpidament el tècnic del Reus va demanar temps mort i va fer entrar a la pista Albert Casanovas. Els reusencs van començar a xutar des de lluny posant a prova a Egurrola, fins que a sis minuts del descans Sandro Bertolucci va veure la targeta blava i el Barça va poder jugar amb un homes més, tot i que no en va treure profit. A 3 minuts del descans Adroher va fer una falta directa a Mirko Bertolucci, que va fallar, i els blaugrana van quedar amb un home menys. Els roig-i-negres van anar a buscar la porteria i van crear perill amb xuts seguits de Molet i Casanovas, fins que Mirko Bertolucci va veure el forat i va fer el 2-1 amb què es va arribar al descans.

Els reusencs van sortir a buscar l'empat en la segona meitat i Caldú va disposar d'una bona ocasió, però Reinaldo Garcia va tallar la reacció amb el 3-1 en el minut tres després de la represa, i tot i que Caldú va enviar una bola al travesser, poc després el mateix Reinaldo Garcia va fer el 4-1 un minut més tard. En aquest gol José Luis Paéz es va burlar de la seva legalitat i en veure la targeta blava va deixar l'equip amb un home menys. Els blaugrana no van aprofitar la superioritat per marcar, tot i que Carlos López va tenir una clara ocasió des del costat mateix del pal. En els minuts següents els reusencs van poder entrar totalment en el partit un altre cop, ja que van tenir dos penals a favor, però ni Molet ni Albert Casanovas van poder superar Egurrola, molt inspirat. Tots dos equips semblava que havien perdut l'encert en les jugades a bola aturada, ja que consecutivament el Barça va desaprofitar dues faltes directes per faltes d'equip, i el Reus, una. El matx va quedar sentenciat a nou minuts del final quan després d'una errada defensiva Carlos López va servir en safata de plata la bola a Ordeig perquè marqués el 5-1. Els reusencs van continuar sense encert i novament van desaprofitar un penal. Egurrola va tornar a estar ben situat a la porteria i va aturar el fort xut de Molet. A dos minuts del final Lluís Teixidó, que acabava de sortir a la pista, va arrodonir la golejada (6-1) que classifica el Barça.

BARÇA SORLI DISCAU
6
TECNOL REUS
1
BARÇA SORLI DISCAU:
Egurrola, Reinaldo Garcia, Ordeig, Panadero i nBorregán –equip inicial–; David Páez, Adroher, Carlos López i Lluís Teixidó.
TECNOL REUS:
Trabal, Jordi Garcia, Caldú, José Luís Páez, i Mirko Bertolucci –equip inicial–; Molet, Alessandro Bertolucci, Albert Casanovas i Francesc Gil.
GOLS:
1-0 (6') Ordeig, de penal. 2-0 (15') David Páez. 2-1 (23') Mirko Bertolucci. 3-1 (28') Reinaldo Garcia. 4-1 (31') Reinaldo Garcia. 5-1 (41') Ordeig. 6-1 (48') Lluís Teixidó.
ÀRBITRES:
Fran Garcia i Alberto Garrote.
T.B.:
Alessandro Bertolucci, José Luis Páez, al tècnic Pujalte.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.