HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

El Vic, a la final per penals

Supera el Barça després d'un matx molt anivellat, emocionant i disputat

Va ser decisiva la blava a Egurrola en la tanda i l'entrada d'un Tarrés fred

Els osonencs defensaran el títol de l'any passat contra el Vilanova

Quim López
TÈCNIC DEL VIC
«Ha estat un partit molt anivellat, s'ha decidit en els penals però ha tingut moltes alternatives i ha estat molt emocionant»
«Hem pogut eliminat al Barça, que era el favorit»
«En la segona meitat hem passat problemes i el barça ha apretat molt però ens n'hem sortit bé»
«He de felicitar els jugadors, que han defensat millor impossible»
Ferran Pujalte
TÈCNIC DEL BARÇA
«No hem estat capaços d'arribar al final amb avantatge, ha estat un partit molt igualat»
«Me'n vaig amb mal regust, perquè crec que hem fet un bon partit i al final s'ha decidit per petits detalls»
«Hem tingut oportunitats i no les hem fet»
«L'expulsió del porter és molt rigorosa, els àrbitres avui han volgut protagonisme»

El Roncato Vic podrà defensar el títol de campió de la copa després de classificar-se en els penals contra el Barça Sorli Discau en un partit molt anivellat. El seu rival en la lluita pel títol serà el Vilanova, que va eliminar el Liceo. Els osonencs i els blaugrana van demostrar la seva qualitat defensiva i a la porteria amb Sergi Fernández i Egurrola i tots els gols que es van aconseguir va ser des del punt de penal. Els dos conjunts també van tenir ocasions en jugades, però en aquesta ocasió els atacs van ser superats per les defenses i els porters.

En els primers cinc minuts de partit els àrbitres ja havien xiulat dos penals, un per cada equip, i mentre el Vic no el va marcar, el Barça el va transformar gràcies a Ordeig (0-1). En aquesta primera meitat, la igualtat dels dos conjunts va ser manifesta, tot i que el Barça va tenir una mica més de possessió de la bola. Amb aquest curt resultat es va arribar al descans.

En la segona meitat les coses van continuar iguals fins que va arribar un altre penal a favor del Vic, i aquest cop Torra el va transformar i va empatar. Pocs minuts després, el segon entrenador del Vic va veure la targeta vermella i el seu equip va estar quatre minuts amb un home menys. El Barça ho va intentar aprofitar, però poc després Reinaldo García també va veure la targeta blava i les forces es van anivellar. En aquesta fase del partit els blaugrana van posar en problemes els osonencs però aquests se'n van sortir bé i a deu minuts del final es podrien haver avançat amb un falta directa –per deu faltes dels blaugrana– que Torra no va aprofitar. Pocs minuts després va ser el Barça el que va tenir la falta directa per faltes del rival, però Ordeig no va poder superar Sergi Fernández. Els dos equips van buscar desnivellar el resultat abans d'arribar al final i en la pròrroga, tot i que van tenir ocasions, una de cada equip en els darrers segons, no ho van aconseguir.

La jugada més interessant del temps suplementari va ser la quinzena falta del Vic, que en un principi es va xiular al seu favor i tot seguit els àrbitres van canviar la direcció, va ser contra el Vic i va significar una altra falta directa a només 45 segons del final del matx. Sergi Fernández, però, va aturar el llançament de Carlos López.

Canvi de porter dramàtic.

En la tercera tanda va arribar la targeta blava a Egurrola per avançar-se al llançament i va sortir Tarrés. Carbó ho va aprofitar per marcar el primer gol. En el cinquè llançament, Reinaldo García va empatar quan si fallava el Barça quedava eliminat definitivament, però tot seguit el capità Titi Roca va transformar el seu llançament i va classificar el Vic per a la seva tercera final consecutiva.

RONCATO VIC
1 (2)
BARÇA SORLI DISCAU
1 (1)
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Torra, Titi Roca, Borja López i Bancells –equip inicial–; Masoliver i Carbó.
BARÇA SORLI DISCAU:
Egurrola, Reinaldo Garcia, Panadero, Ordeig i Borregán –equip inicial–; David Páez, Adroher, Carlos López i Tarrés (p.s.).
GOLS:
0-1 (5') Ordeig, de penal. 1-1 (34') Torra, de penal.
PENALS:
Carbó 1-0, Reinaldo Garcia 1-1. Titi Roca 2-1.
ÀRBITRES:
Jordi Vidal i Josep Gómez.
T.B.:
Reinaldo García i Egurrola.
T.V.:
Segon entrenador del Vic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.