HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

Golejada i lideratge

El Noia Freixenet fa un partit intel·ligent i venç el Candelária

Fa un pas important per ser a la final a sis, i depèn d'ell mateix

El Noia Freixenet va fer un pas gairebé definitiu per classificar-se per la final a sis de la lliga europea en golejar el Candelária portuguès. Els de Sant Sadurní van fer un partit molt intel·ligent i se situen com a líders del seu grup. El Noia depèn d'ell mateix en l'última jornada, en què ha de visitar el Weil alemany, i una victòria el classificaria.

El Noia sabia molt bé el que es jugava en aquest partit i per això va fer una crida a l'afició perquè donés suport a l'equip. La gent va respondre i el pavelló es va omplir. Els de Sant Sadurní van fer una bona primera meitat, van ser superiors als portuguesos i els van passar per sobre. En el minut 3 de joc ja va inaugurar el marcador però no va ser fins a poc del descans quan va marcar tres gols en cinc minuts i es va situar amb un clar 4-0, i encara va tenir més ocasions, ja que van desaprofitar una falta directa. A tres segons del descans el Candelária va marcar el seu gol.

En la segona meitat el Noia va demostrar la seva intel·ligència i va saber controlar el partit amb possessions llargues de la bola. En el minut 31 el Noia va disposar d'un penal a favor però tampoc el va transformar. Els portuguesos van fer un marcatge a l'home per intentar la remuntada, però no van aconseguir el seu propòsit i a vuit minuts del final va arribar el 5-1, que va ser definitiu. Els de Sant Sadurní encara haurien pogut ampliar el resultat, però quan faltaven 50 segons tampoc van poder marcar una altra falta directa.

Grup B
Jornada 5
Weil - Reus
-
Noia - Candelária
-
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
Candelária 4 3 0 1 20 13
9
Noia 4 2 1 1 13 16
7
Reus 4 2 1 1 18 8
7
Weil 4 0 0 4 9 23
0
NOIA FREIXENET
5
CANDELÁRIA
1
NOIA FREIXENET:
Puigbí, Del Amor, Cabestany, Mitjans i Feixas –equip inicial–; Francesc Bargalló, Cáceres i Esteller.
CANDELÁRIA:
Matos, Resende, Ribeiro, Sergio Silva i Oliva –equip inicial–; Mauro Fernández i Moreira.
GOLS:
1-0 (3') Mitjans. 2-0 (19') Francesc Bargalló. 3-0 (22') Cáceres. 4-0 (25') Feixas. 4-1 (25') Sergio Silva. 5-1 ( 42') Esteller.
ÀRBITRES:
Fermi i Barbarisi (Itàlia).
T.B.:
Mauro Fernández.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.