HOQUEI SOBRE PATINS / COPA DE LA CERS

El Vilanova ensopega

L'experiència dóna la victòria al Benfica contra uns vilanovins que estan poc encertats

VILANOVA

2

BENFICA

3

VILANOVA:

Arellano, Bartrés, Rocasalbas, Raúl Marín i Galan –equip inicial–; Ferrer, Albert Riba i Escofet (ps).

BENFICA:

Silva, Walter Neves, Pereira, Diogo Rafael i Oliveira –equip inicial–; Tiago Rafael, Afonso i Toni Sánchez.

GOLS:

0-1 (8') Tiago Rafael. 1-1 (17') Raúl Marín. 2-1 (36') Raúl Marín. 2-2 (42') Walter Neves. 2-3 (49') Pereira.

ÀRBITRES:

Carmazzi i Rotelli (Itàlia).

El Vilanova va ensopegar a casa en l'anada dels quarts de final de la CERS contra un Benfica molt experimentat. Els vilanovins no van estar encertats i van desaprofitar un penal i dues faltes directes, i aquest 2-3 els allunya de la final a quatre ja que serà molt complicat remuntar a Portugal.

El Benfica va venir a Vilanova a fer el seu partit i quan es va avançar en el marcador va saber mantenir la bola. Dos gols de Raúl Marín van capgirar el resultat i els locals guanyaven per 2-1 en el minut 36, però el Benfica va saber jugar les seves cartes i es va tornar a avançar aconseguint el gol del triomf quan faltava un minut per acabar. Els àrbitres no van veure una agressió al porter Arellano, que va haver de ser substituït durant uns minuts perquè es recuperés, ni tampoc el joc subterrani amb moltes faltes que no van xiular.