HOQUEI SOBRE PATINS / COPA DE LA CERS

Sense gens d'encert

L'Igualada no fa un mal partit però el Giovinazzo el goleja i haurà de remuntar a casa

GIOVINAZZO

4

PROINOSA IGUALADA

1

GIOVINAZZO:

Oriol Bargalló, Garcia Méndez, Ranieri, Giménez i Illuzzi –equip inicial–; Turturro, Altieri i D'Agostino.

PROINOSA IGUALADA:

Balagué, Formatjé, Navarro, Edu Fernández i Creus –equip inicial–; Baliu i Torner.

GOLS:

1-0 (2') Garcia Méndez. 2-0 (18') Garcia Méndez. 3-0 (30') Giménez. 4-0 (35') Illuzzi. 4-1 (38') Formatjé, de falta directa.

ÀRBITRES:

Inacio i Ventura (Portugal).
T.B.:
Navarro i Creus.

El Proinosa Igualada va perdre a la pista del Giovinazzo per 4-1 i haurà de remuntar a casa si vol accedir a la final a quatre de la CERS. Els igualadins no van jugar malament, però no van tenir gens d'encert de cara a la porteria contrària. Els italians, per la seva part, sí que van aprofitar molt bé les seves ocasions. Només s'havia jugat un minut i mig quan els locals es van avançar, i abans del descans ja tenien un 2-0 a favor seu. L'Igualada dominava més el joc i la bola, però els italians marcaven els gols i es van situar amb un 4-0 a favor seu. Els igualadins van intentar reaccionar i després del 4-1 de Formatjé van disposar d'ocasions amb penals i faltes directes per reduir el marcador, tot i que van fallar.