HOQUEI SOBRE PATINS / COPA DE LA CERS

S'apropa a la final a quatre

El Sather Blanes encarrila els quarts de final contra un Coutras molt complicat

Selva marca tres gols i els blanencs afrontaran la tornada amb quatre de marge

El Sather Blanes va derrotar el conjunt francès de Coutras per 5-1 i va fer un pas important cap a la final a quatre de la copa de la CERS. Els blanencs tindran quatre gols de marge en la visita a l'Estat francès en el partit de tornada, i tot i que hauran d'anar amb compte, tenen aquests quarts de final ben encarrilats. El matx no va ser fàcil i, després d'una primera meitat més igualada, els blanencs es van distanciar en la segona.

La primera meitat va ser de clar domini blanenc, i en el minut 2 de joc Armengol ja va inaugurar el marcador amb un xut des de lluny. La primera ocasió clara dels francesos va ser en el minut 10, en un penal que va tirar Garcia, el màxim golejador de la lliga francesa, i que va aturar Ernest. El Blanes va tenir alguna bona ocasió d'Àlex Ridaura i d'Armengol, que en el minut 17 va enviar una bola al pal. El conjunt francès, però, va empatar en el minut 20 quan Garcia va marcar de penal. Abans del descans els blanencs van intentar resoldre el partit, i en el minut 22 una bona acció d'equip la va culminar Selva amb el 2-1. El mateix Selva, a 5 segons del descans, va disposar d'un penal, que va aturar el porter visitant.

En la segona meitat el Blanes va sortir decidit a sentenciar el partit, i en el minut 29 Jepi Selva va fer el 3-1. En els minuts següents el Coutras va disposar de dues faltes directes i dos penals per complicar encara més el partit als blanencs, però el porter Ernest Freixas va estar molt encertat en aquestes accions de bola aturada davant el golejador visitant Garcia.

Finalment el Blanes va poder sentenciar el partit i va aconseguir un avantatge important. Selva va fer el seu tercer gol, i Dani Rodríguez va marcar el cinquè. A les acaballes del partit Ernest va aturar una altra falta directa a Garcia i va mantenir un avantatge que no és definitiu però que sí que és important amb vista a un partit de tornada.

SATHER BLANES
5
COUTRAS
1
SATHER BLANES:
Ernest, Benito, Kimi Ridaura, Dani Rodríguez i Armengol –equip inicial–; Àlex Ridaura, Selva i Plaza.
COUTRAS:
Fernández, Garcia, Lafourcade, Lasnier i Cano –equip inicial–; Coria, Ducourtioux i Loches i Lafarga.
GOLS:
1-0 (2') Armengol. 1-1 (20') Garcia, de penal. 2-1 (22') Selva. 3-1 (29') Selva. 4-1 (35') Selva. 5-1 (39') Dani Rodríguez, de falta directa.