HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

Goleja, i a la final a sis

El Noia Freixenet encarrila molt ràpidament el triomf a Weil

En el minut 7 ja guanyava per 0-2 i sempre va dominar

El Noia Freixenet va complir i va guanyar amb claredat a la pista del Weil alemany. Així es va assegurar la primera posició del grup i es va classificar directament per a la final a sis de la lliga europea. El Noia, com a primer del grup B, jugarà la final a sis en el grup F contra el Vic i el guanyador de la repesca entre el Reus i el Lloret.

Els de Sant Sadurní van dominar completament el partit i a més dels sis gols van enviar tres boles al pal. Els nervis inicials per la importància del partit es van esvair en seguida, quan en el segon minut de joc Jordi del Amor va inaugurar el marcador. El 0-2 en el minut 7 d'Eloi Mitjans ja va ser la clau per encarrilar perfectament el partit, i tot i que es va arribar amb aquest resultat al descans no va perillar la victòria en cap moment. Després de la represa Joan Feixas va ampliar el resultat tot seguit, i dos gols de Francesc Bargalló ho van deixar tot sentenciat. El gol de l'honor dels alemanys va ser contestat tot seguit pels de Sant Sadurní, transformant David Cáceres una falta directa i va establir així el definitiu 1-6.

Els jugadors del Noia van disputar el partit amb uns estics que els va deixar el club alemany, ja que els seus es van perdre en el viatge en avió.

RSV WEIL
1
NOIA FREIXENET
6
RSV WEIL:
Dietrich, Werner, Wenger, Bross i Abraham –equip inicial–; Wörner, Kaul i Mueller.
NOIA FREIXENET:
Puigbí, Cabestany, Feixas, Del Amor i Mitjans –equip inicial–; Bel (p.), Francesc Bargalló, Esteller i Cáceres.
GOLS:
0-1 (2') Del Amor. 0-2 (7 ') Mitjans. 0-3 (28') Feixas. 0-4 (29') Francesc Bargalló. 0-5 (30') Francesc Bargalló. 1-5 (33') Wörner, de penal. 1-6 (43') Cáceres, de falta directa.