L'empenta inicial del Bassano no va ser suficient per atemorir el conjunt blaugrana

Massimo, Alberto, Esteban, Claudio i Pallarès –cinc inicial–. Steffano, Fabrio i Giovanni.

BARÇA SORLI DISCAU:

Egurrola, Páez, Panadero, Teixidó i Borregán –cinc inicial–. Ordeig, Adroher, Carlos López, Reinaldo i Octavi Tarrés.

GOLS:

0-1 (19') Adroher. 0-2 (28') Reinaldo (p). 0-3 (30') Reinaldo. 0-4 (43') Adroher.

ÀRBITRES:

José Pinto i Joaquim Pinto (Portugal).
T.B.:
cap.
T.V.:
cap

El Barça Sorli Discau va sentenciar de forma immaculada la primera fase de la lliga europea amb un triomf, el sisè en sis partits, a la pista del Bassano 54. El conjunt blaugrana no es va trobar un camí pla, ja que els italians tenien alguna mínima possibilitat d'accedir a la final a sis i van sortir amb una defensa molt agressiva. A mesura que avançaven els minuts, el conjunt de Ferran Pujalte va anar guanyant la possessió i el gol d'Adroher en el minut 19 va facilitar les coses. En la represa, Reinaldo va encarrilar el partit amb un gol de penal. Reinaldo feia el tercer de falta directa i Adroher, altre cop, sentenciava després de driblar el porter.