HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

A la repesca contra el Reus

El Lloret no fa un bon partit però guanya el Quévert i s'assegura el segon lloc del grup

En la fase de qualificació per a la final a sis tindrà el partit de tornada a casa

Ivan Tibau
ENTRENADOR DEL LLORET
«La victòria és molt important, perquè els equips francesos sempre costen d'eliminar»
«El més valuós és que encara estem vius en la lliga europea, i és molt important per a l'equip i per a la ciutat»
«No hem estat espessos, era perquè els rivals també volien guanyar»

El Lloret va guanyar amb patiments el conjunt bretó del Quévert, però va aconseguir la segona posició del seu grup i es va classificar per disputar la repesca que dóna accés a la final a sis de la lliga europea. El seu rival en aquesta fase de qualificació serà el Reus, i els lloretencs tindran la tornada a casa. Els lloretencs havien de guanyar per no haver de dependre de cap altre resultat, i van saber marcar molt aviat, en el minut 5 de partit. L'1-0 va pujar al marcador i va fer passar qualsevol possible nerviosisme per la transcendència del partit. Marc Tibau, després d'una combinació amb Martos, va inaugurar el marcador. Tot i aquest avantatge, el partit no va ser brillant en aquests primers minuts, i a tots dos equips els va costar arribar amb perill a la porteria contrària. L'entrenador lloretenc, Ivan Tibau, va decidir fer canvis i van entrar a la pista Xavier González i Crespo, i l'equip va millorar el seu joc. El Lloret vatenir més velocitat en les jugades i va arribar amb més perill a l'àrea rival. Xavier González va marcar dos gols en només dos minuts i va situar un 3-0 gairebé insalvable en el marcador. En 2-0 el va aconseguir després d'una acció individual, mentre que el 3-0 el va marcar aprofitant un refús del porter del conjunt bretó després d'un potent xut de Crespo. A les acaballes del primer temps el Quévert va aconseguir el seu gol: a només 20 segons del descans Hauvelin va tocar la bola dins l'àrea i va reduir les diferències.

La segona meitat va ser per oblidar per part dels lloretencs, mentre que els bretons, sense fer un hoquei espectacular, van complicar el partit als selvatans. En el minut 29 Hamon va disposar d'un penal, però el va tirar al pal. El Lloret tenia problemes per marcar un altre gol i sentenciar el partit, mentre que els jugadors del Quévert arribaven molt a la porteria defensada per Serra. El porter del Lloret va estar molt atent i va evitar jugades perilloses. Tot i això, fins al darrer minut hauria pogut passar qualsevol cosa. En el minut 44 Crespo va disposar d'una falta directa, però no va poder fer el 4-1, ja que la bola va anar al pal, i uns segons després el Quévert va marcar el 3-2.

En els darrers sis minuts el joc va ser dolent, tot i que els locals encara van disposar d'una bona ocasió per marcar, però González no va aprofitar una falta directa en el minut 49.Hi va haver nervis, però al final el Lloret va guanyar i jugarà la repesca contra el Reus.

LLORET
3
QUÉVERT
2
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –equip inicial–, Martos, Xavier González, Crespo i Roger Perarnau.
QUÉVERT:
Gelabert, Le Podolec, Hauvelin, Luis Alejandro i Hamon –equip inicial–, Marcelo López, Mouren i Maturano.
GOLS:
1-0 (5') Marc Tibau. 2-0 (17') Xavier González. 3-0 (19') Xavier González. 3-1 (25') Hauvelin. 3-2 (44') Maturano