HOQUEI SOBRE PATINS / COPA DE LA CERS

L'Igualada goleja i passa a la final a quatre

Els igualadins dominen i golegen clarament el Giovinazzo

Al descans, amb un 3-0, ja havien anivellat l'eliminatòria

Joan Carles
TÈCNIC DE L'iGUALADA
«És un partit molt important perquè és una manera d'arreglar la mala temporada que s'ha fet en la lliga»
«El 8-0 demostra que a l'anada va ser mala sort, i que si l'igualada es posa el mono de feina es capaç de fer un bon partit»

El Proinosa Igualada es va classificar per a la final a quatre de la copa de la CERS golejant clarament el Giovinazzo italià en un gran partit. Els igualadins van ser molt superiors, com en el partit d'anada, però allà la sort no li va ser favorable i els italians ho van aprofitar. En aquesta tornada l'Igualada va estar molt encertat de cara a gol, i en va aconseguir vuit, quatre dels quals va marcar Edu Fernández. També va destacar el porter Albert Balagué, que va saber mantenir la seva porteria a zero, amb la col·laboració dels seus defenses.

Els igualadins van sortir des de l'inici a buscar la remuntada –a Itàlia havien perdut per 4-1–, i després que Navarro inaugures el marcador, Edu Fernández va fer dos gols seguits a poc del descans i amb el 3-0 ja va aconseguir anivellar l'eliminatòria. En la segona meitat Edu Fernández va continuar amb el seu recital i quan va fer un altre gol va posar als igualadins al davant. La classificació per a la final a quatre estava a tocar i no la van deixar escapar.

PROINOSA IGUALADA
8
GIOVINAZZO
0
PROINOSA IGUALADA:
Balagué, Navarro, Edu Fernández, Busquets i Creus –equip inicial–; Formatjé, Torner, Raja i Ramírez.
GIOVINAZZO:
Oriol Bargalló, Garcia Méndez, Giménez, Ranieri i Illuzzi –equip inicial–; De Palma, Turturro i D'Agostino.
GOLS:
1-0 (13') Navarro. 2-0 (19') Edu Fernández. 3-0 (22') Edu Fernández. 4-0 (26') Edu Fernández. 5-0 (34') Formatje, de falta directa. 6-0 (39') Creus. 7-0 (41') Torner. 8-0 (47') Edu Fernández.
ÀRBITRES:
Peixoto i Vieira (Portugal).
T.B.:
Garcia Méndez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.