HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

TORNADA DE L'ELIMINATÒRIA DE REPESCA

Diu adéu amb bona imatge

El Lloret guanya el Reus però no remunta l'eliminatòria i queda fora de la final a sis

Els roig-i-negres van dominar, i només una reacció final va donar el triomf als locals

Ivan Tibau
TÈCNIC DEL LLORET
«Estic satisfet per la victòria, sabíem que era molt difícil»
«L'única opció era marcar aviat i ho hem aconseguit, però hem fallat un penal que hauria canviat el partit»
«Em quedo amb l'orgull de la plantilla d'aixecar el partit en els últims instants»
Alejandro Domínguez
TÈCNIC DEL REUS
«El Reus ha fet dos partits: en el primer ens hem situat amb un 2-4 i creia que guanyaríem»
«Estic content perquè arribem a la final a 4»

El Lloret va dir adéu a la lliga europea amb una victòria insuficient per 5-4 contra el Reus Deportiu que el va deixar fora de la final a sis de la màxima competició europea de clubs. Els lloretencs no van poder remuntar el 5-1 del partit d'anada, ja que, tot i que es van avançar, els roig-i-negres van dominar bona part del partit i van tenir un 2-4 a favor seu fins que faltava poc per al final. Una reacció final dels locals i dos gols de Crespo van donar la victòria als lloretencs. El Reus passa, doncs, a la final a sis i podrà lluitar per revalidar el títol.

La primera part va ser dominada pel Reus contra un Lloret que va sortir pressionat perquè havia de remuntar quatre gols. Els roig-i-negres van començar més tranquils i van aconseguir el control del partit, tot i que els va costar trobar forats a la defensa local. Només Jordi Garcia i José Luis Páez ho van intentar des de lluny i Serra ho va resoldre bé en els primers minuts. En ple domini dels visitants va arribar la primera gran ocasió amb un penal de Rodri a Caldú que Mirko Bertolucci no va poder transformar. I ves per on, un minut després, en la primera ocasió de perill del Lloret hi va haver una bonica triangulació entre Rodri i Marc Tibau i aquest va fer l'1-0.

El Lloret podria haver marcat el segon gol en el minut 16 en un penal de Páez a Lladó, que el Mateix Lladó va intentar marcar però no va poder superar Trabal. En el minut 19 una jugada de Mirko Bertolucci va permetre a Jordi Garcia aconseguir l'empat. Un minut més tard els reusencs van tenir una altra ocasió des del punt de penal però Molet va fallar. El Reus va disposar de dues penes màximes en només un minut, i en la segona va arribar el gol que els va situar davant. Alessandro Bertolucci va aprofitar el rebuig del seu llançament per marcar l'1-2 amb què es va arribar al descans.

En la segona meitat hi va haver moltes alternances en el marcador i moltes ocasions amb la bola aturada. Els lloretencs van empatar en el minut 31 gràcies a Xavier González, que va transformar un penal. Va semblar, però, que el Reus havia sentenciat el partit en el minut 36, quan amb dos gols de Caldú i Mirko Bertolucci es va avançar fins al 2-4. El partit no havia acabat i en un minut molt inspirat de Víctor Crespo els lloretencs van poder empatar novament el partit en el minut 47. A partir d'aquí tant un equip com l'altre podrien haver aconseguit la victòria, i al final van ser els lloretencs, amb un gol de Casalí, els que la van aconseguir a un minut del final.

LLORET
5
TECNOL REUS
4
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Xavier González i Lladó –equip inicial–, Crespo, Martos i Roger Perarnau.
TECNOL REUS DEPORTIU:
Trabal, Jordi Garcia, Caldú, José Luis Páez i Mirko Bertolucci –equip inicial–, Alessandro Bertolucci, Molet, Albert Casanovas i Francesc Gil.
GOLS:
1-0 (12') Marc Tibau. 1-1 (19') Jordi Garcia. 1-2 (20') Alessandro Bertolucci. 2-2 (31') Xavier González, de penal. 2-3 (34') Caldú. 2-4 (36') Mirko Bertolucci. 3-4 (47') Crespo. 4-4 (47') Crespo. 5-4 (49') Casalí.
ÀRBITRES:
Rego i Vieira (Portugal).
T.B.:
Rodri, Casalí i José Luis Páez.
INCIDÈNCIES:
Uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.