HOQUEI SOBRE PATINS

CATALÀ INFANTIL

El SHUM Maçanet infantil guanya el campionat de Catalunya

El SHUM Maçanet va guanyar el campionat de Catalunya infantil que es va disputar en el seu pavelló. Els maçanetencs van derrotar en una final molt emocionant el FC Barcelona per un ajustat 4-3 i es va emportar el títol. La tercera posició va ser per al Noia, que va guanyar l'Igualada (4-2). El Girona va ocupar la sisena plaça en perdre contra el Reus Deportiu (3-6) en la lluita pel cinquè lloc. Els maçanetencs van ser primers del seu grup després de guanyar pel mateix resultat de 7-2 a l'Igualada i al Cornellà, i empatar (4-4) amb el Reus Deportiu. En la semifinal va derrotar per 4-2 al Noia, i en la final es va desfer del Barça.

En el català júnior disputat a Mollerussa, el Barça va ser el campió en derrotar en la final el Tordera B (4-2), mentre que el GEiEG B va ser tercer després de vèncer el Vic (4-3). En la semifinal, els grupistes van perdre per 5-3 contra el Barça, el futur campió. El GEiEG A va ocupar el vuitè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.