HOQUEI SOBRE PATINS / BLANES GOLDEN CUP

BLANES GOLDEN CUP

Promoció d'esport i ciutat

Es presenta la Blanes Golden Cup amb el retorn de les noies

Es destaca que el torneig és una bona eina per atraure turisme

Josep Ridaura
PRESIDENT DEL BLANES
«Vam començar amb un sentiment amateur i s'ha convertit en un torneig professional, superant el torneig de Montreux»
Joan Riera
VICEPRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA
«Ens hem de felicitar perquè torna la competició de noies»
Josep Trias
ALCALDE DE BLANES
«Tots els visitants gaudiran dels encants turístics de la nostra ciutat»
Anselm Ramos
REGIDOR D'ESPORTS DE BLANES
«El torneig encaixa amb la promoció que fa l'Ajuntament del turisme esportiu»

La VI edició de la Blanes Golden Cup es va presentar amb diverses novetats esportives i destacant que és una bona eina de promoció turística de la ciutat. Les novetats principals són el retorn del torneig femení, la presència d'Àustria en nois per primer cop i el fet que el Viva Hábitat Blanes també presentarà un equip femení per primer cop. Els sistemes de competició seran els tradicionals. Els sis equips masculins s'han repartit en dos grups. En l'A, jugaran el Blanes, Itàlia i Àustria, i en el B, ho faran Catalunya, França i Angola. Els dos primers jugaran les semifinals. El torneig es disputarà del dijous 18, a partir de dos quarts de cinc, al diumenge 21. Els horaris encara no són definitius, ja que s'està pendent de Televisió de Catalunya, que retransmetrà una semifinal, la final masculina i un partit femení. Els quatre conjunts femenins, Catalunya, França, Alemanya i el Blanes jugaran una lligueta. Ho faran els matins de divendres a diumenge, a partir de les onze.

El president del Blanes, Josep Ridaura, va destacar el camí que havia fet el torneig des de l'inici, i que no és fàcil de muntar amb les circumstàncies econòmiques actuals. Es va notificar que el pressupost total puja a uns 128.000 euros, dels quals 36.000 els posa l'Ajuntament. L'alcalde, Josep Trias, i el regidor d'Esports, Anselm Ramos, van fer esment de la promoció turística que significa el torneig per a la ciutat, i Ridaura va explicar que en un viatge per jugar la copa de la CERS d'aquest any els rivals coneixien Blanes pel fet que s'hi jugava la Golden Cup.

Finalment, Joan Riera, vicepresident de la federació catalana va destacar que Catalunya anirà a guanyar les dues categories, i com a president de la territorial de Girona va celebrar que el torneig posa a la demarcació com a pionera de l'hoquei català. També va fer esment dels quatre equips gironins que hi ha en l'OK Lliga, i va dir que Girona és la punta de llança i el bressol de l'hoquei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.