HOQUEI SOBRE PATINS / GOLDEN CUP

Com una joguina

El Viva Hábitat Blanes es va mostrar molt superior a la selecció austríaca i la va golejar sense pietat per un 15-1 que va deixar clar quina és la selecció més fluixa de la competició. Els blanencs van sortir a buscar el gol des de l'inici del partit, però Àustria es va avançar en el marcador. La reacció del conjunt local va arribar tot seguit i va marcar quatre gols en els següents cinc minuts per deixar sentenciat el partit. El Blanes va continuar dominant, però els rivals van saber aguantar i amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona meitat el domini i l'encert del Blanes es va incrementar encara més i Àustria va ser una joguina a les seves mans. Els gols van anar caient d'una manera molt seguida i de totes les factures. El Blanes va fer canvis, amb l'entrada del segon porter i amb jugadors no gaire habituals, i els gols van continuar arribant, fins a deixar el resultat final en un escandalós 15-1.

VIVA HÁBITAT BLANES
15
ÀUSTRIA
1
VIVA HÁBITAT BLANES:
Freixes, Benito, Plaza, Armengol i Selva –equip inicial–; Dani Rodríguez, Fran González, Alfons Serrano i Pere Serrano (p.s.).
ÀUSTRIA:
Wagner, Schwendinger, Farfant, Haller i Huber –equip inicial–; Kessler, Joachim Mohr Laritz i Roman Mohr (p.s.).
GOLS:
0-1 (5') Farfant. 1-1 (6') Armengol. 2-1 (10') Benito.3-1 (11') Armengol, de falta directa. 4-1 (11') Selva. 5-1 (27') Dani Rodríguez. 6-1 (28') Armengol. 7-1 (30') Armengol. 8-1 (30') Fran González. 9-1 (33') Armengol, de penal. 10-1 (34') Dani Rodríguez, de penal. 11-1 (36') Fran González. 12-1 (39') Fran González. 13-1 (39') Benito. 14-1 (44') Dani Rodríguez. 15-1 (45') Plaza.
ÀRBITRES:
Gorina i Burgos.
T.B.:
per acumulació a Schwendinger.
INCIDÈNCIES:
es va guardar un minut de silenci per la mort del pare del capità del Blanes Ramon Benito. Tin Benito havia estat entrenador del Blanes entre altres equips.