Ortega, Corominas, Barceló, Torner i Mompart –equip inicial–, Font, Díez i Tamburini.

FRANÇA:

Rodríguez, Fort, Drouhet, Leborgne i Malard –equip inicial–, Lafourcade, Couderc, Laurent, Corbin i Michoud-Godard (p.s.).

GOLS:

0-1 (2') Leborgne. 1-1 (6') Corominas. 1-2 (13') Laurent. 2-2 (16') Barceló, 3-2 (22') Font. 4-2 (39') Barceló.

ÀRBITRES:

Núria Castellví i Mireia Estrada
T.B.:
directa a Malard i per acumulació a Font, Lafourcade, i Drouhet
.

La selecció catalana femenina va guanyar el primer partit de la Golden Cup després de remuntar dos cops a França. El partit va ser molt disputat i no es va decidir fins a un minuts del final, quan Barceló va fer el 4-2 definitiu. Les franceses es van avançar en el marcador dos cops però Corominas i Barceló van empatar abans del descans. En l'inici del segon temps Font va avançar les catalanes i el partit va continuar amb igualtat i amb ocasions per part dels dos conjunts. La nota negativa va ser el cop d'estic a la cara que va rebre Mompart, que va necessitar de tres punts de sutura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.