Llaverola, Rocasalbas, Carbó, Edu Fernández i Cáceres –equip inicial–; Grasas, Francesc Gil, Feixas i Lladó.

FRANÇA:

Gelebart, Furstenberger, Guilbert, Landrin i Webwe –equip inicial–; Tarassioux, Henry, Lesca i Le Menn.

GOLS:

0-1 (4') Landrin. 1-1 (22') Francesc Gil. 1-2 (32') Henry, de penal.1-3 (43') Landrin. 1-4 (43') Guilbert.

ÀRBITRES:

Delfa i Buixeda.
T.B.:
Per acumulació a Grasas.

La selecció catalana va ser derrotada per França, i només va poder ser segona de grup, de manera que s'enfrontarà al primer de l'altre, que va ser el Blanes. La selecció francesa va fer un gran partit, i amb la seva amplia victòria sobre Catalunya va acabar primera. Els tres equips van empatar a tres punts i per la diferència de gols França (+1) va ocupar el primer lloc, Catalunya (0) va ser segona i Angola (-1), tercera.

Els francesos es van avançar en el marcador en el minut quatre, i als catalans els va costar molt empatar, tot i que van tenir ocasions. Només a tres minuts del final Gil ho va aconseguir. En la segona meitat França va aprofitar un penal per posar-se a davant i Catalunya va continuar desaprofitant ocasions. Dos gols en 20 segons de Landrin i Guilbert van situar l'1-4 en el marcador. Si Catalunya feia un gol podia ser primera de grup, i a quatre minuts del final va disposar d'un penal per ser-ho. El porter de França, Gelebart, va culminar la seva gran actuació aturant el penal, el segon de la tarda, i va mantenir l'avantatge que va donar al seu equip el primer lloc.