HOQUEI SOBRE PATINS / BLANES GOLDEN CUP

El Blanes es jugarà amb Catalunya passar a la final

El Viva Hábitat va superar Itàlia en un matx intens i va ser primer

Benito va obrir i tancar el marcador amb dos gols de penal

El Viva Hábitat Blanes es va desfer de la selecció italiana en el darrer partit del grup de la Golden Cup i es va assegurar la primera posició. El Blanes s'enfrontarà a Catalunya, que va ser segona del seu grup, per una plaça en la final. L'altra semifinal la disputaran França i Itàlia. Els italians van ser un rival dur per als blanencs, que no es van poder avançar fins ben entrada la primera meitat i que van sentenciar en la segona.

La primera part va ser molt disputada i amb els dos equips buscant la victòria, tot i que als blanencs l'empat ja els servia per ser primers. L'enfrontament era intens i els jugadors anaven a totes per obrir el marcador. Tot i que hi va haver ocasions per als dos equips, la millor per als blanencs va arribar en el minut 18 en un penal que Armengol no va transformar. Un minut més tard, un altre penal a favor del Blanes va servir a Benito per marcar el primer gol. Els italians van disposar d'ocasions però es va arribar al descans amb un mínim avantatge local.

La segona meitat es va iniciar amb un parell de bones ocasions dels italians; la millor, un contraatac de Tattarani, que va arribar sol davant el porter del Blanes i no el va poder superar. Dos minuts després, Plaza va aprofitar una passada a dins l'àrea i va fer el 2-0. La sentència la va firmar Armengol en el minut 35, i Benito va completar el resultat amb un altre penal, abans que Itàlia fes el gol de l'honor.

Homenatge a Àlex Ros.

El tradicional homenatge a Àlex Ros es va fer amb la presència de la seva vídua, Alicia Valls, i una néta. La seva foto, que havia de presidir el torneig, no es va poder desplegar per motius tècnics.

VIVA HÁBITAT BLANES

4

ITÀLIA

1

VIVA HÁBITAT BLANES:

Freixes, Kimi Ridaura, Dani González, Armengol i Selva –equip inicial–; Benito i Plaza.

ITÀLIA:

Fontana, Zeh, Trabassino, Cocco i Tattarani –equip inicial–; Mottaran, Charetta, D'Agostino, Iluzzi i Ortoni (ps).

GOLS:

1-0 (19') Benito, de penal. 2-0 (31') Plaza. 3-0 (35') Armengol. 4-0 (44') Benito, de penal. 4-1 (47') Tattarani.