HOQUEI SOBRE PATINS / TORNEIG MASCULÍ GOLDEN CUP

El Blanes venç i acaba tercer

FRANÇA

4

VIVA HÁBITAT BLANES

7

FRANÇA:

Guillen, Le Menn, Henry, Lesca i Weber –equip inicial–; Furstenberger, Guilbert, Tarassioux i Gelebart (ps).

VIVA HÁBITAT BLANES:

Freixes, Benito, Armengol, Kimi Ridaura i Selva –equip inicial–; Plaza i Dani Rodríguez.

GOLS:

1-0 (6') Furstenberger.1-1 (6') Selva. 1-2 (10') Kimi Ridaura, de penal. 2-2 (12') Henry. 2-3 (20') Selva. 2-4 (22') Selva. 2-5 (25') Dani Rodríguez. 3-5 (30') Henry. 4-5 (33') Henry. 4-6 (37') Dani Rodríguez, de falta directa. 4-7 (45') Benito.

ÀRBITRES:

Josep Gómez i Marc Soler.
T.B.:
Per acumulació, a Lesca i Tarassioux.

El Viva Hábitat Blanes va acabar tercer en el seu torneig en derrotar la selecció francesca en la lluita per la tercera plaça. Aquesta és la posició més baixa que els blanencs han aconseguit mai en la Golden Cup, ja que en les cinc edicions anteriors sempre havien arribat a la final.

L'inici del partit va ser anivellat i amb alternatives, però després del 2-2, un parell de gols de Selva –en va fer tres en la primera meitat–, van catapultar els blanencs fins al 2-5 en el descans. En l'inici de la segona meitat, els francesos van sortir motivats i van ajustar el resultat fins al 4-5 en el minut 33, però Dani Rodríguez i Benito van arrodonir el resultat amb dos gols més, i el Blanes es va adjudicar el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.