HOQUEI SOBRE PATINS TROFEU CENTENARI COSTA BRAVA

L'elit amb gent de casa

Blanes-Lloret i Maçanet-GEiEG, les semifinals del Costa Brava

Les semifinals es disputaran a Lloret i la final es jugarà a Blanes

Els quatre equips gironins que aquesta temporada jugaran l'OK Lliga es reuniran el cap de setmana del 12 i 13 de setembre per disputar el Trofeu Centenari Costa Brava. Ahir es va fer el sorteig a la Diputació de Girona, i la primera semifinal va establir el derbi selvatà entre el Sather Blanes i el Lloret. En la segona semifinal s'enfrontaran el SHUM Maçanet i el Sidorme Hotels GEiEG. Les semifinals es jugaran a Lloret de Mar, la final a Blanes, i l'entrada a tots els partits serà gratuïta.

En aquest sorteig el president territorial de Girona de la Federació Catalana Joan Riera va agrair a la Diputació de Girona la iniciativa de fer el torneig, i va destacar que serà un motiu per incentivar encara més l'hoquei a Girona. També va recordar: «Mai de la vida quatre equips gironins han estat a l'elit, és el 25% de la màxima categoria.» El vicepresident de la Diputació i diputat d'Esports Narcís Casassa es va mostrar content per l'acollida que ha tingut en els Ajuntaments i els clubs, i va dir que posava en evidència la bona salut de l'esport gironí. Finalment, el president de la diputació Enric Vilert va destacar: «És un torneig d'elit, però de gent de casa», i va dir que servirà per promocionar la marca centenària que és la Costa Brava.

Dissabte 12. Pavelló de Lloret
Primera semifinal (18.00 h)
Sather Blanes - Lloret
Segona semifinal (20.00 h)
SHUM Maçanet - Sidorme Hotels GEiEG
Diumenge 13. Pavelló de Blanes
Tercer i quart lloc (10.30 h)
Final (12.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.