HOQUEI SOBRE PATINS / TROFEU CENTENARI COSTA BRAVA

Bon joc, i el Sather Blanes a la final

Supera el Lloret en un partit molt intens i que podria haver guanyat qualsevol dels dos

El Sather Blanes es va classificar per a la final després de guanyar en un bon partit d'hoquei el Lloret en un enfrontament amb moltes alternatives en el marcador i que podria haver guanyat qualsevol. L'equip de Francesc Sucarrats va començar bé amb un 2-0 però el conjunt d'Ivan Tibau va reaccionar i va capgirar el resultat abans del descans. Les ocasions de perill eren a totes dues porteries i en la segona meitat es va mantenir el mateix ritme de joc. Tots dos van saber desfer els avantatges dels rivals, però finalment els blanencs van aconseguir la victòria que els va enviar a la final. En el Blanes van destacar Selva i Armengol, que es van repartir els gols, i en el Lloret Casalí en va marcar dos.

SATHER BLANES
6
LLORET
5
SATHER BLANES:
Ernest, Benito, Kimi, Armengol i Selva –equip inicial–; Plaza i Dani Rodríguez.
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –equip inicial; Roger Perarnau, Crespo, Martos i Xavi González.
GOLS:
1-0 (3') Armengol, de penal. 2-0 (9') Selva. 2-1 (9') Marc Tibau. 2-2 (13') Casalí, de penal. 2-3 (24') Xavi González. 3-3 (31') Selva. 4-3 (32') Armengol. 4-4 (38') Casalí. 4-5 (40') Lladó. 5-5 (40') Selva. 6-5 (44') Armengol, de penal.
ÀRBITRES:
Molina i Buixeda.
T.B.:
Plaza i Dani Rodríguez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.