El primer títol per al Vic

El Rocato va fer valer l'avantatge i només va perdre per la mínima

El Barça Sorli Discau va estar a un gol de forçar la pròrroga a poc del final

Els blaugrana només van poder marcar en jugades a pilota aturada

El Roncato Vic va guanyar el primer títol de la temporada en ser derrotat per només un gol (4-3) pel Barça Sorli Discau en el partit de tornada de la supercopa d'Espanya jugat al Palau Blaugrana. Els osonencs van saber fer valer els tres gols d'avantatge que portaven de l'anada (4-1) i van aixecar la copa. Els blaugrana van estar a un gol de forçar la pròrroga a cinc minuts del final, però no ho van aconseguir.

El partit es va iniciar amb els blaugrana buscant un gol matiner que els obrís el camí de la remuntada, mentre que els osonencs també van buscar la porteria contrària des de l'inici, i van disposar d'un penal en els primers minuts, que no van poder transformar. Carlos López sí que va materialitzar el que va tenir al seu favor el Barça en el minut cinc de partit i va situar l'1-0 en el marcador.

El partit era molt intens i els dos conjunts tenien ocasions de gol, ben resoltes pel porters Aitor Egurrola i Sergi Fernández. Els minuts van anar passant sense que el Barça aconseguís de retallar una mica més el desavantatge que tenia i quan faltava poc pel descans va arribar l'empat amb un gol de Borja López. Tot seguia igual i només restaven 25 minuts de joc.

En la segona meitat van arribar les faltes directes motivades per l'acumulació de faltes i Borregán va transformar la primera. El Vic però, seguia tots els passos dels blaugrana i després que els àrbitres no donessin com a gol una pilota que va entrar a la porteria del Barça per haver fet una rematada alta, Titi Roca va empatar de falta directa.

El partit va entrar en una successió de penals i de faltes directes a les dues porteries i els blaugrana van ser els més encertats a l'hora de tirar-les. Borregán va marcar de penal i, cinc minuts abans del final, Carlos López, també de penal, va fer el 4-2. El Barça es va situar a només un gol de forçar la pròrroga, però no ho va aconseguir, ja que en aquest partit va ser incapaç de marcar de jugada i només ho va fer a pilota aturada, de penal o falta directa. A dos minuts del final, Borja López, amb una gran mitja volta, va marcar el 4-3, i pràcticament va deixar el títol decidit. Els darrers minuts els blaugrana van veure dues targetes blaves, i el partit va finalitzar amb el Vic amb dos homes de més dins la pista i rodant la pilota fins esgotar el temps i celebrar el títol.

BARÇA SORLI DISCAU
4
RONCATO VIC
3
BARÇA SORLI DISCAU:
Egurrola, Ordeig, Panadero, Adroher i Carlos López –equip inicial–; Borregán, David Páez i Lluís Teixidó.
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Masoliver, Titi Roca, Bancells i Torra –equip inicial–; Borja López i Carbó.
GOLS:
1-0 (5') Carlos López, de penal. 1-1 (22') Borja López. 2-1 (27') Borregán, de falta directa. 2-2 (31') Titi Roca, de falta directa. 3-2 (34') Borregán, de penal. 4-2 (45') Carlos López, de penal. 4-3 (48') Borja López.