HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

El dia gran de Marc Tibau

El petit de la nissaga, pletòric, va fer els cinc gols del Lloret

El GEiEG va fer bona impressió però no va rematar la feina

El GEiEG va fer un partit molt digne en el seu debut a casa, però continua sense puntuar perquè el visitant Marc Tibau va tenir un dels dies més inspirats de la seva cursa esportiva i va marcar els cinc gols del seu conjunt, tres de jugada, un de falta directa i un altre de penal. El GEiEG no va tenir la mateixa efectivitat de cara a gol i va fallar dues faltes directes i un penal que li haurien permès tensar una mica més la corda. El GEiEG ho portava prou bé fins al minut 35. Es va avançar amb un gol de Casadevall, va sobreposar-se als dos primers gols de Tibau (1-2) i va marxar als vestidors amb un 3-2 favorable perquè Figa va restablir la igualtat i tot seguit va transformar amb èxit una falta directa provocada per la desena falta dels visitants. El GEiEG va prémer l'accelerador al començament del segon temps, però l'equip que prepara Ivan Tibau, germà del pentagolejador, va ressorgir quan els àrbitres van assenyalar la desena falta d'equip dels d'Israel Umbert. Marc Tibau la va clavar (3-3) i en el tram final va predominar l'experiència del Lloret, força més encertat de cara a gol. Tibau va fer el 3-4 de penal i ell mateix va arrodonir un dia espectacular (3-5). L'altra nota negativa per als locals va ser la lesió de Carles Cruz, que va haver de plegar en el minut 43 per culpa d'un esquinç en un turmell. Se li va inflar, li van posar gel, però tot indica que la lesió no tindrà gaire importància. El GEiEG jugarà el cap de setmana vinent un partit important a la pista del Cerceda, un rival directe.

SIDORME HOTELS GEIEG
3
LLORET
5
SIDORME HOTELS GEIEG:
Cantarero, Figa, Jaume, Camprubí i Cruz –equip inicial–, Eloi Gaspar, Pujadas, Nino, Mateo i Barranquero (p.s.).
LLORET:
Serra, Rodríguez, Marc Tibau, Casalí i Lladó –equip inicial–, Perarnau, Crespo, González, Martos i Parrillas.
GOLS:
1-0 (3') Casadevall, de penal. 1-1 (8') Marc Tibau. 1-2 (13') Marc Tibau. 2-2 (14') Figa. 3-2 (18') Figa, de falta directa. 3-3 (35') Marc Tibau, de falta directa. 3-4 (36') Marc Tibau, de penal. 3-5 (44') Marc Tibau.
ÀRBITRES:
Molina i De la Hera.
T.B.:
Directa a Figa i Eloi Gaspar, del GEIEG.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.