HOQUEI SOBRE PATINS / OK LLIGA

El Roncato Vic es retroba amb la victòria

El Roncato Vic es va retrobar amb la victòria i va superar el Lloret en els darrers minuts de partit, després de remuntar un 0-2 advers que arrossegava de la primera meitat. El Vic portava dos empats seguits i va tornar a guanyar. Els lloretencs van començar bé el partit i es van situar amb un 0-2 al seu favor, que els locals només van poder reduir un xic abans del descans. En la segona meitat, el Vic va saber aprofitar dos penals per capgirar el partit, però el Lloret va tornar a empatar, 3-3. En els darrers deu minuts, els osonencs van estar millor en defensa ja que el porter Sergi Fernández va aturar una falta directa i un penal als lloretencs, i més encertats en atac ja que van fer tres gols més i es van imposar per 6-3.

RONCATO VIC
6
LLORET
3
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Masoliver, Bancells, Titi Roca i Torra –cinc inicial–; Carbó, Borja López i Pla.
LLORET:
Serra, Rodrí, Lladó, Marc Tibau i casalí –cinc inicial–; Xavier González, Martos i Crespo.
GOLS:
0-1 (1') Casalí. 0-2 (16') Lladó. 1-2 (20') Torra. 2-2 (28') Torra, de penal. 3-2 (38') Carbó, de penal. 3-3 (40') Marc Tibau. 4-3 (44') Titi Roca. 5-3 (45') Titi Roca, de penal. 6-3 (49') Torra.