HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Manel Barceló és el nou tècnic del Sather Blanes

El mal inici de la lliga provoca la marxa de Francesc Sucarrats

El fins ara entrenador diu que ell mateix va proposar el canvi

Josep Ridaura
PRESIDENT DEL BLANES
«S'incorpora un nou entrenador, en Manel Barceló»
«No hagués destituït Sucarrats, però alguna cosa s'havia de fer i no descarto que més endavant hi hagi altres novetats»
Francesc Sucarrats
EXTÈCNIC DEL BLANES
«No és que no m'hi vegi capaç, però, pel bé de l'equip potser algú nou canviarà la dinàmica»
«Jo vaig proposar al president fer un canvi»

El mal inici de l'OK Lliga del Sather Blanes, amb un sol punt en els primers sis partits, ha provocat el canvi d'entrenador i l'arribada del tècnic Manel Barceló en substitució de Francesc Sucarrats. El president del Blanes, Josep Ridaura, va confirmar ahir aquest canvi a la banqueta i va explicar que va ser el mateix Sucarrats –que també porta la direcció esportiva del club–, qui li va proposar la seva substitució i el nom del nou entrenador.

El punt culminant a la mala trajectòria dels blanencs va ser la derrota per 4-0 a la pista del GEiEG. Després del partit, el president i l'entrenador van mantenir una llarga conversa de la qual va sortir la determinació que no es podia esperar més, i el mateix Sucarrats va proposar Manel Barceló com a primera opció per substituir-lo. Josep Ridaura explica que ell no hagués destituït Francesc Sucarrats, però reconeix que era necessari fer alguna cosa.

El fins ara tècnic del Blanes feia tres anys que era entrenador del primer equip, i sis que era al club fent les tasques de director tècnic. Francesc Sucarrats diu que ell es veia capaç de continuar al davant de l'equip, però explica que pel bé del club era necessari un canvi d'aires, ja que tot i que no es jugava malament i en diversos partits es tenia la possibilitat de guanyar, la bola no entrava i els jugadors s'anaven posant nerviosos.

Segona etapa a Blanes.

Aquesta serà la segona etapa de Manel Barceló com a entrenador del Blanes. En la primera també va arribar amb la temporada iniciada, ja que va substituir Xavier Gallén en la setzena jornada del curs 2004/2005, i s'hi va estar també la temporada següent. Com ara, qui el va trucar per venir va ser Sucarrats, que iniciava la seva etapa com a director tècnic. Barceló també ha entrenat el Cerdanyola, el Noia i el Reus, en dues etapes, en la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.