ATLETISME

Domini kenyà en la mitja marató de Mataró

Els kenyans Kemboi Cosmers (1h06:45) i Beatrice Jepchumba (1h15:08) es van imposar en la 12a Mitja Marató de Mataró, l'edició amb més inscrits (2.131) i corredors arribats a meta (1.703). El vencedor, que va fer tota la cursa en solitari, es va quedar molt lluny del rècord del circuit, aconseguit l'any passat pel seu compatriota Jacob Kiplagat Yator (1h02:58). L'atleta del FC Barcelona Jordi Comas (1h07:05), que va mantenir un ritme molt regular durant tota la prova, va ocupar la segona posició i el santpolenc Marc Roig (Laietània) va completar el podi després d'una cursa en progressió (1h09:15), en què va superar José Manuel Granadero (CA Igualada) en el tram final.