VELA

GRAN PREMI VILA DE BLANES

Xammar i Herp, superats en l'últim dia

Acaben segons en 420, rere els francesos Guillaume Pirouelle i Valentin Sipan

L'arribada de la tramuntana en la darrera jornada del trofeu internacional Gran Premi Vila de Blanes va propiciar un inesperat canvi de líder en la general de 420. El francesos Guillaume Pirouelle i Valentin Sipan van apartar del títol Jordi Xammar i Joan Herp (CN el Masnou), que afrontaven les últimes mànegues com a favorits. En la classe Europa, l'alacantí Rafael Ramón va aconseguir la victòria final en aigües de Blanes, mentre que Jaume Todó, en categoria juvenil, va segellar un triomf local.

Pirouelle i Sipan van impulsar-se cap a la victòria en 420 guanyant les tres darreres mànegues. Per contra, Xammar i Herp van mostrar-se més irregulars, sobretot en la segona prova del dia, en què no van passar de l'onzè lloc. En la tercera, el seu segon lloc ja no va ser suficient per desbancar els francesos. La jornada final també va propiciar el triomf de Rafael Ramón en Europa gràcies a dos primers llocs i un cinquè, que li permetien superar el principal favorit, Sven Stadel. Tot i això, Stadel s'assegurava la copa estatal de la classe, que inclou també la prova celebrada a la setmana nàutica d'Alacant. El mateix premi va tenir Ascensió Roca (RCN Torrevella), segona en categoria femenina, rere la danesa Anna Livbjerg.

CLASSIFICACIONS

420
masculí
1r
G. Pirouelle / V. Sipan (FRA)
2n
J. Xammar / j.Herp (CN Masnou)
3r.
A. Seabright / H. Stanley (GBR)
femení
1a
A. Seabright / H. Stanley (GBR)
Europa
masculí
1r
R. Borja (RCR Alacant)
2n
S. Stadel (RCN Dénia)
3r.
I. Moreno (CN Eivissa)
femení
1a
A. Livbjerg (DIN)
2a
A. Roca (RCN Torrevella)
3a
S. Blondet (FRA)
juvenil masculí
1r
J. Todó (CV Blanes)
juvenil femení
1a
M. Fernández (RCN Torrevella)
2a
J. Subirà (CV Blanes)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.