CICLISME

Jufré correrà el Tour i la Volta

Debutarà a Austràlia i estarà al costat de Contador en tots els moments importants de la temporada

El nou mànager de l'Astana, Yvon Sanquer, ha decidit que l'osonenc Josep Jufré (34 anys) sigui un dels escuders personals d'Alberto Contador durant tota la temporada. Això permetrà al ciclista, fitxat aquest hivern, poder disputar per segon cop el Tour de França a més de participar en la prova de casa, la Volta a Catalunya. Contador utilitzarà en totes les curses un bloc fix de corredors, que són els que l'han d'ajudar, al juliol, a guanyar el seu tercer Tour.

Jufré debutarà en l'Astana en la primera prova de l'UCI Pro Tour, el Tour Down Under australià. El català també correrà les clàssiques de les Ardenes com a preparació per a la duríssima primera setmana del Tour, que tindrà un parell d'etapes semblants a aquestes curses. Fins al Tour de França, el calendari confirmat per a Jufré està format pel Tour Down Under (Austràlia), la volta a Múrcia, la Volta a Catalunya, Amstel Gold Race (Holanda), Fletxa Valona i Lieja-Bastogne-Lieja (Bèlgica), la volta al País Basc, la volta a Luxemburg i la volta a Suïssa.

Abans de fitxar per l'Astana Jufré havia corregut amb el Santa Clara (1996), el Recer-Boavista (1999-2002), el Relax (2003-2005), el Lotto (2006-2007), el Saunier Duval (2008) i el Fuji-Servetto (2009).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.