PATINATGE ARTÍSTIC

Augmenta la passió pels grups de xou a la demarcació

Rècord de patinadors en el campionat gironí, obertura del cercle que es tanca en el mundial

L'obtenció del títol de campiones del món per part de l'Olot gairebé cap any s'ha convertit en un enfocament preciós d'un paisatge bell. Això sol succeir en el tram final de l'any, moment en què els focus s'encenen i els flaixos espurnegen. Aquell instant de glòria és la culminació d'un procés que sol arrencar ara, el mes de gener. L'inici del cicle 2010 tindrà el tret de sortida aquest diumenge (16.30h) al pavelló de Palau Sacosta, a Girona, amb la disputa del campionat territorial.

Girona és la demarcació catalana amb més seguidors, la qual cosa no es fa estrany després de veure els i les d'aquí, entre els millors catalans i, finalment alguns, els escollits, entre els millors europeus i del món. La passió per la modalitat més espectacular i estèticament més creativa del patinatge artístic va en augment a la demarcació, fins a l'extrem que aquest any es farà el rècord de participació amb 20 grups, set de grans, nou de petits i quatre de cadets, en el campionat gironí. El nombre total supera en quatre els grups de la demarcació de Barcelona i en setze els de la de Tarragona. L'activitat de grups de xou a la demarcació de Lleida és testimonial. Aquest desequilibri farà augmentar molt probablement el nombre d'equips gironins presents en el campionat de Catalunya, que es farà aquesta temporada al pavelló de Barris Nord, a Lleida. Inicialment, els classificats serien quatre de cadascuna de les categories. La següent cita serà a Navarra, en el campionat d'Espanya de l'especialitat, que obrirà les portes a alguns grups per anar al campionat d'Europa de Nantes. Els escollits seran posteriorment en el campionat del món que es farà a Portimão Algarve, a Portugal.

CAMP. GIRONÍ

Grups petits
Participants:
CP L'Aulet de Celrà, CP Ripoll, UE La Salle, CP Hostalric, PA Blanes Fundació Privada, FD Cassanenc, CP Guixolenc, CP Bescanó i CPA Sarrià.
Grups grans
Participants:
CP Salt, CP Guixolenc, CPA Olot, CP Bescanó, CP Hoquei Olot, GEiEG i Girona CH.
Cadets
Participants:
CP Hostalric, CPA Olot, CP Llagostera i CP L'Aulet de Celrà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.