HANDBOL

1a ESTATAL FEMENINA

L'Amposta perd però recupera l'esperit

L'Amposta va perdre ahir a la pista del València amb relativa claredat però, en canvi, va fer un pas endavant. En les darreres jornades havia tingut una crisi d'identitat i ahir va recuperar l'esperit de lluita i no va abaixar els braços en cap moment. L'equip d'Ivan Dragic, que és cinquè, va fer una primera part molt bona contra el quart classificat, en la qual només perdia de dos gols (12-10), i en els primers minuts del segon període va tenir les seves oportunitats. Amb 15-15, però, l'Amposta va fallar dues accions de contraatac que el van descentrar. El València va aprofitar aquesta desconcentració per agafar avantatge i començar a sentenciar el partit. El conjunt del Montsià ja no va trobar arguments per igualar novament el partit.

El València va fer durant tot l'enfrontament una defensa 3-3 molt arriscada, que ja fa anys que executa. Amb una primera línia molt avançada, aquesta defensa té molt de risc, però també li permet tallar moltes pilotes i li facilita la sortida del contraatac. Evidentment, implica un desgast físic alt, però el conjunt valencià té suplents molt ràpides i s'ho pot permetre.

VALÈNCIA
33
AMPOSTA
24
VALÈNCIA:
Jiménez, Mestre (4), Tur (6), Fernández (6), Herreros (1), Valiente (3), Descalzo (2), Álvarez (5), Selvi (4), Pérez, Payá (1), García, Aglas i Amo (1).
AMPOSTA:
Robles, Sílvia Domingo (2), Laia Uliaque (6), Frnova (3), Alba Simon (7), Topic (4) i Egaña –equip inicial–, De la Iglesia (p.s.), Palmer, Ungureanu i Feuchtmann (2).
GOLS:
2-1, 4-1, 7-4, 8-7, 9-9, 12-10; 14-13, 17-15, 21-16, 25-20, 29-21 i 33-24.
ÀRBITRES:
Mario Menchen i José Maria Santos.
Exclusions:
Tur, Descalzo i García, del València, i Ungueranu (2) i Alba Simon, de l'Amposta.
T.V.:
Topic per tres exclusions.
Debut de Feuchtmann.
A les files ampostines va debutar la internacional xilena Inga Feuchtmann, que només s'havia entrenat tres cops amb les seves noves companyes. Lògicament, va notar la falta d'acoblament tot i que la seva aportació va ser positiva i, a més, va marcar dos gols.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.