HANDBOL

LLIGA ASOBAL

Superioritat manifesta del Barça Borges

L'equip blaugrana venç el cuer fent jugar els més joves i els menys habituals

Descans per als internacionals i victòria per esperar l'ensopegada

El partit contra el cuer va demostrar els abismes que, sovint, defineixen la lliga Asobal. El Barça, sense els internacionals que van disputar l'europeu excepte el rus Igropulo (per cobrir unes molèsties de Nagy), va passar per sobre del Cangas sense gaires esforç. En un dia amb minuts per als més joves i els menys habituals, els de Xavi Pascual ja van assolir les primeres distàncies ben aviat. Al descans l'avantatge ja era considerable (21-8) i en la segona meitat, durant molts minuts els blaugrana doblaven el seu rival (24-12 en el minut 37 i 26-13, minut 41), una evidència de la superioritat d'un equip en què van assumir protagonisme homes com ara Noddesbo (5) i Demetrio Lozano (2), que habitualment queden fora de les convocatòries. Els més joves també van disposar de minuts per anar trobant el to en la categoria. Ariño (4), Miralles (2) i Álvaro Ruiz (3) van demostrar qualitats per ser considerats part del futur d'un equip que va trobar una assegurança en Barrufet, que demà anunciarà que es retira a final de temporada, quan en els primers instants els gallecs volien allargar la igualtat, que s'intuïa impossible. Tant Oslak, buscant-se lloc en el centre, com Soliño, en l'extrem, van ser les armes més incisives del cuer, que perdent el tren del resultat va anar restant intensitat per convertir el duel en un intercanvi d'atacs que només va servir per ampliar diferències. Perquè en qualitat, el Barça era superior. Com se suposava, i va quedar demostrat.

El Ciudad Real, a Antequera.

Les possibilitats del Barça en la lliga depenen que els manxecs ensopeguin. I avui, en el partit que tanca la 16a jornada, tenen una cita complicada a la pista de l'Antequera (19.00 h). «Haurem de fer el partit perfecte», diu el tècnic dels andalusos, l'exblaugrana Antonio Carlos Ortega. L'equip, sense patiments en la classificació (9è amb 13 punts), pot sortir a jugar sense complexos.

FC BARCELONA BORGES

36

CANGAS MORRAZO

22

FC BARCELONA BORGES:

Barrufet, Rocas (4, 2p), Oneto (2), Rutenka (4, 1p), Sarmiento (3), Jernemyr, Igropulo (6, 1p), Ariño (4), Noddesbo (5), Demetrio (2), Boldsen (1), Miralles (2), Álvaro Ruiz (3) i Saric (p.).

FRIOGORÍFICOS MORRAZO:

Kosanovic, Ponsada (2), Soliño (5), Oslak (5, 1p), Doder (1), Rosales, Ugalde (1), Frade (3), Díaz (2), Moledo, Sánchez (3), Fernández i Kevin García (p.).

PARCIALS:

2-1, 6-3, 9-5, 12-7, 16-7, 21-8 (descans); 23-12, 25-13, 28-15, 30-17, 33-19 i 36-22.

ÀRBITRES:

Ballano Dueñas i Belloso Pérez.
Exclusions:
Oneto i Demetrio, del Barça; Rosales, Doder i Moledo, del Morrazo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.