CROS DE MADRID

Àngel Mullera, segon

L'atleta del Lloret la Selva Àngel Mullera va obtenir el millor resultat en un cros de categoria estatal amb l'obtenció del segon lloc en el cros de Madrid, que es va fer ahir. El resultat confirma les bones prestacions de l'atleta amb vista al campionat d'Espanya, que es farà el 7 de març a Madrid, on intentarà completar la seva millor temporada d'hivern.

L'únic atleta que va poder superar Mullera va ser Alberto Lozano, que dues setmanes abans havia estat el millor espanyol al cros de Maliaño.

La cursa, de 10,1 quilòmetres, es va disputar en un circuit situat al parc de les Cruces. En les dues primeres voltes es va formar un grup de sis atletes abans que Alberto Lozano, que va comptar amb el suport del seu bessó Álvaro Lozano, canviés de ritme i agafés uns metres de diferència. En la volta següent, Mullera també va deixar enrere els altres atletes del grup i va anar a la cacera del líder, que va poder mantenir uns deu segons de diferència. Enrique Sánchez va ser el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.