HANDBOL

1A ESTATAL

Res perdut

El Sarrià, a 6 punts de la zona d'ascens i a 8 de baix, viu motivat encara per fer les fases

Visitarà diumenge (12.45h) l'Esplugues amb moltes baixes d'homes importants

No donen res per perdut perquè els números els permeten sostenir-ho. Ara mateix, els sarrianencs figuren a sis punts de la zona de fase d'ascens i a vuit de la de descens, cosa que els permet argumentar encara que l'objectiu són les fases. Xifres objectives. L'altra qüestió és la realitat i les sensacions. Ara mateix, el Sarrià està molt tocat per les baixes. A les ja conegudes de Llausàs i Badia, en aquest desplaçament a Esplugues no hi podran ser homes com Jordi Rodríguez; Sergi Galindo, amb una lesió en un dit; Robert Castañer, amb un problema en un abductor, ni tampoc Pasqui Gutiérrez, enguixat encara després d'un petit accident. El preparador del Sarrià, David Mercader, s'agafa a les bones sensacions que han anat trobant amb les darreres victòries que, alhora, els han salvat d'entrar en situacions compromeses: «La nostra motivació són els sis punts. A més, aquesta setmana es juguen partits entre els de dalt, fet que ens ho pot posar més fàcil, si guanyem a Esplugues, és clar.»

Flaire de revenja, en el Bordils-Adrianenc

El conjunt de Bordils recorda l'enfrontament contra l'Adrianenc amb un mal gust de boca. Els de Sant Adrià van revifar contra els de Campos després d'un mal inici de campanya i, des de llavors estan imbatuts. Per això són ara mateix els segons de la classificació. A més d'aquella derrota, a Bordils no obliden algunes males accions al final del partit, que fa que hi hagi qui encara ho retingui a la retina. «Aquest és un dels desplaçaments més complicats que els queden. Voldrem rescabalar-nos de la mala imatge del partit d'allà, que va ser el més desastrós dels que hem fet aquest any», deia Campos. No hi seran per jugar ni Marc Prat ni Martí Vila, i Campos ha convocat Karl Bogo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.