HANDBOL

RECOPA D'EUROPA

El viatge il·lusionant del Granollers

Els vallesans afronten l'anada dels vuitens (19 hores) a la pista d'un rival sense res a perdre

El Fraikin Granollers torna a la competició europea després d'una victòria revitalitzadora contra l'Antequera al Palau d'Esports. Un triomf que ha aportat tranquil·litat al treball diari d'un equip que, al complet i sense baixes, afronta l'anada dels vuitens de la recopa d'Europa a la pista del Cimos Koper eslovè (19 hores).

Un rival eslovè que afronta l'eliminatòria sense res a perdre, atorgant el paper de favorit al bloc vallesà, amb més pes (per potencial i tradició) que un adversari que intentarà explotar el factor pista per sorprendre. De fet, sense res a perdre, el Cimos jugarà sense pressió contra un Granollers que, dels equips que queden en competició, s'erigeix en un dels aspirants al títol, juntament amb el Gummersbach alemany, el Kaustik rus, o el Reyno de Navarra, que afronta l'anada a casa contra el Guif suec amb l'obligació d'assolir una bona renda per no patir en la tornada en pista contrària. Els de Rueda, en canvi, també tenen l'avantatge de disputar la tornada a casa, en una circumstància que en l'handbol acostuma a ser, sovint, decisiva. Per al Granollers, a més, suposa el primer viatge europeu del curs després de doblegar en setzens el Doboj bosnià amb dos duels a casa (a petició del rival).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.