HANDBOL / LLIGA DE CAMPIONS

Per a la història

«Mai el Barça ha guanyat allà, però hi anem amb la intenció d'aconseguir-ho», exclama Xavi Pascual. Certament, les possibilitats del Barça de ser primer (ara és segon, a un punt del Kiel) depenen, com a mínim, de no perdre a la pista alemanya, l'Sparkassen Arena. La victòria, evidentment que és un pas de gegant, però amb la derrota, els tres punts d'avantatge que assoliria el bloc teutó s'intueix una llosa inabastable. Amb l'empat, en canvi, mantenint el punt de distància, encara hi ha oportunitats. Com la visita del Kiel a Lleó, que significa una oportunitat per retallar. Els blaugrana, però, també han de jugar a casa de l'Ademar, el bloc de Jordi Ribera que, avui, es disputa amb el Kolding danès la tercera plaça del grup.

«El més important és no cometre errors que els permeti jugar al contraatac», diu Rutenka, que ja sap què és guanyar a Kiel (amb el Ciudad Real, tornada de la final del 2008).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.