HANDBOL

LLIGA ASOBAL

El Barça rep l'Alcobendas sense Oneto

El pivot blaugrana es va fer una luxació oberta al dit polze de la mà esquerra en l'entrenament d'ahir i estarà deu dies de baixa

Reforçat moralment després d'haver assaltat el fortí de Kiel en la lliga de campions, el FC Barcelona Borges reprèn avui la lliga Asobal (19.00 h) en la visita de l'Alcobendas, que pugna per eludir les places de descens. El tècnic Xavi Pascual va fer ahir un crit a la calma: «L'equip toca de peus a terra. En la competició europea encara podem tenir un marge d'error, però en la lliga Asobal hem de guanyar tots els partits si volem ser campions.» En aquest sentit, màxima prudència per afrontar el duel contra el conjunt que dirigeix l'exblaugrana Rafa Guijosa: «Hem de plantejar el partit com es mereix un rival que sempre posa les coses difícils.» Pascual podrà disposar de l'extrem Cristian Ugalde, ja recuperat del procés febril, però perd el pivot Marco Oneto, que en l'entrenament d'ahir es va fer una luxació oberta al dit polze de la mà esquerra i estarà uns deu dies de baixa.

El Granollers a Lleó.

El Granollers també juga en la 18a jornada avançada a la pista de l'Ademar (22.00 h, Teledeporte). El tècnic català del conjunt lleonès, Jordi Ribera, no es refia del desè lloc que ocupen els vallesans en la classificació: «Han alternat actuacions més que convincents, amb resultats destacables, amb d'altres de negatives contra rivals menys poderosos. És una evidència de la seva irregularitat i perillositat.» L'entitat granollerina va presentar ahir les accions que portarà a terme amb vista al partit de tornada dels vuitens de final de la recopa (diumenge a 2/4 d'1) després del bon resultat de l'anada (27-26 contra el Cimos Koper).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.