HANDBOL

1A ESTATAL

El Bordils es vol doctorar

La visita de la Roca, un esdeveniment de nivell per al públic bordilenc (19h15)

El Bordils rep avui a casa (19h15) la Roca, ara mateix segon classificat, i equip al qual els de Pau Campos ja van vèncer en la primera volta del campionat, en un dels seus millors partits de la campanya. Pel tècnic del Bordils, aquest hauria de ser un enfrontament per disfrutar. «Recordem aquest partit de la primera volta com un dels millors de la temporada. Vam resoldre amb un gol de Masmiquel en el darrer instant. Ens ho vam creure i ho vam aconseguir.» El Bordils figura encara en una situació molt bona a la taula, que li permet enfilar-se en la classificació. «Han canviat alguns jugadors i els sistemes respecte al partit que vam disputar allà.» Serà, per tant, un enfrontament amb cartes noves. Es dóna la circumstància que una victòria del Bordils faria el Barcelona campió del grup C de la primera estatal.

A Sarrià, concentració.

El Sarrià visita la complicada pista del Granollers (18h45), havent recuperat Jordi Rodríguez, absent en l'últim compromís i, amb el dubte de Pasqui, tot i que sembla que encara no tornarà. No volen anar relaxats, perquè volen continuar sent competitius: « No podem relaxar-nos perquè és un equip que te'n pot fotre un sac.» És un tema de concentració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.