HANDBOL

LLIGA ASOBAL

Exhibició dels vallesana en la segona part

FRAIKIN GRANOLLERS

34

SAN ANTONIO

24

FRAIKIN GRANOLLERS:

Ohlander,(Pérez, p.s.), Pujol, Ferrer, García (3), Puig (4), Svitlica (6), Grundsten (5) –inicial–, Raigal, Campos (5), Cutura (5), Resina (1), Apelgren (2) i Blanxart (3).

SAN ANTONIO:

Ristanovic (Besirevic, p.s.), Ruesga (5), Malmagro (8), Jurkiewicz (3),Nikolic (3), Nikcevic (1), Aguirrezabalaga –equip inicial–, Gedeón (1), Mindegía (3), Vargas, Dominikovic, Hernández i Álvarez.

PARCIALS:

1-3, 3-4, 5-5, 7-7, 11-10, 13-13; 15-15, 18-16, 22-19, 26-19, 31-21 i 34-24.

ÀRBITRE:

García Fernández i Pastor Gamón. Van excloure Grundsten (Granollers) i Dominikovic (San Atonio)
.

Ni els més optimistes podrien haver pronosticat el càstig infringit pel Fraikin Granollers al Reyno de Navarra San Antonio, un rival que, a pesar d'haver perdut potencial enguany, manté un bloc sòlid. L'equip navarrès es va fondre en la segona part, víctima del gran joc dels de Lorenzo Rueda, tan sòlids amb la tradicional defensa 6-0 com mortífers a l'hora de córrer al contraatac. D'aquesta manera, i després d'arribar al descans amb equilibri (13-13), les diferències en el resultat van anar creixent fins arribar a màximes d'11 gols. Tota una exhibició a la pista que va fer disfrutar una afició vallesana que de mica en mica veu com el seu equip va recuperant-se d'un inici de temporada molt discret. La victòria permet al Fraikin Granollers escalar un lloc a la taula i situar-se desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.