1A ESTATAL

Altes prestacions

El Bordils, molt competitiu, esgarrapa un punt al segon

Gran nivell de joc, amb unes grans actuacions dels dos porters

El Bordils va oferir una bona imatge contra el segon classificat, la Roca, amb el qual es van acabar repartint els punts. Els locals van controlar els rivals en dues fases calcades en cadascuna de les parts. Tant en l'una com l'altra la reacció defensiva de la Roca va resultar determinant. En el primer temps va ser una defensa mixta sobre David Masó, mentre que en la segona la solució defensiva van trobar-la amb una altra mixta sobre David Masó i Vilanova. El paper dels dos porters, Javi Alonso (exAsobal) i el local Jordi González, va ser realment molt lluïda. L'última oportunitat per desequilibrar va tenir-la la Roca, que va disposar de l'últim atac. La pilota va acabar a l'extrem i González va aturar l'últim llançament, que aquest cop havia estat prou fàcil perquè l'angle del llançador era realment molt tancat. El repartiment de punts final, molt just per als mèrits dels dos equips.

BORDILS
26
LA ROCA
26
BORDILS:
Combis (6), Reixach (4), Marco, Pi, Carreras, D. Masó (6), J. Masó (3), Vilanova (1), Masmiquel (6), Vila, Canyigueral, Viladevall i González i Renart.
LA ROCA:
Martin, Catasal (2), Serra (3), Ávalos (4), Tobau, Pérez, Rodrigues (1), Estapé (3), Pujol, López (2), Garcia (6), Alonso, Rojas (3) i Corbera (3).
PARCIALS:
2-2, 4-2, 9-5. 10-8, 1-10 i 12-12; 15_14, 19-16, 22-18. 22-22 i 24-24 i 24-24
ÀRBITRES:
Fernández i Garcia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.