1a ESTATAL

El Sarrià no fa mal paper

El Sarrià va marxar globalment satisfet de Granollers malgrat la derrota final. El joc sarrianenc va ser bo sobretot per la defensa, molt seriosa, evitant penetracions i el joc sobre el pivot. Els jugadors que entrena David Mercader van passar un període molt espès en els primers minuts de la segona part. Això va coincidir amb un tram de gran efectivitat de l'exterior del Granollers Rial, que va acabar amb vuit gols. El Sarrià va reaccionar amb una defensa molt precisa, amb un Jaume Pòrtulas molt encertat, i es va situar a un gol. No van arribar a empatar mai, però sí que van disposar de diverses ocasions per aconseguir-ho. La sensació general del tècnic del Sarrià, David Mercader, era molt bona, malgrat que admetia que els podrien haver perjudicat menys les decisions arbitrals, sobretot en aquest tram decisiu del partit.

GRANOLLERS
24
SARRIÀ
23
GRANOLLERS:
González, Romero, Cervera (2), Caracuel (2), Pérez (2), Torres, Flores, Laluna (2), Puig (2), Capdevila (2), Pozos, Rial (8), Grau (3) i Manso (1).
SARRIÀ:
Masmiquel, Galindo (4), Castañer, Fina (4), Jordi (2), Eusebio (1), Nieto, Illa, Nono (8), Solé, Pasqui (1), Ballester (3), Pòrtulas i X. Rodriguez.
PARCIALS:
2-2, 5-3, 8-4. 10-6, 11-9, 13-10; 15-10, 19-12, 19-16, 20-17, 22-18 i 24-23.
ÀRBITRES:
Calavel i Martínez. Van excloure González (35'), desqualificat, Capdevila (1), Rial (1) i Grau; Masmiquel (1), Ballester i X. Rodríguez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.