HANDBOL

LLIGA ASOBAL

Un dels derbis més descafeïnats

El Barça rep al Palau el Granollers (20 h) en un duel amb menys en joc que altres anys

Els blaugrana estan ja massa lluny del líder i els vallesans busquen la tranquil·litat

El derbi català d'handbol entre el Barça i el Granollers sempre és un partit amb una dosi extra de rivalitat. Tot i que aquest any, com ha passat altres cops, les lluites de vegades desiguals dels dos equips (pel títol l'un, i per la tranquil·litat l'altre) evaporen certa competència. Tot i que la competitivitat és ineludible. El Fraikin Granollers, ara desè (quatre punts per sobre del descens), busca escapar-se de la zona perillosa, assumir més tranquil·litat. L'objectiu de l'equip entrenat per Rueda és quedar entre els vuit primers. «Sortirem a fer tot el possible per guanyar, és la nostra obligació. Així anirem tots els partits, que ningú ho dubti», persevera Xavi Pascual, tècnic del Barça Borges, responent a la possible falta d'intensitat d'un equip que, a cinc punts del líder Ciudad Real, no pot pensar de manera real amb un títol que queda massa lluny.

«Fa uns quants partits que els duels a la pista del Granollers els estem solucionant bastant bé i aquí al Palau ens estan creant més problemes», reflexiona el preparador, que anticipa una igualtat que, per història, poques vegades s'ha imposat. El Barça ha guanyat 20 dels 23 precedents, i l'últim triomf dels vallesans es remunta a la temporada 1992/93 (27-29).

Les rotacions pensant en Europa

El duel europeu del cap de setmana que ve (última jornada del grup D de la lliga de campions en què el Barça posa en joc el lideratge a la pista del Kolding) farà que el tècnic blaugrana reservi algun dels habituals. Sense Rutenka, per lesió, Pascual farà descansar algun dels extrems i un dels fixos de la primera línia. El Granollers, mentrestant, té tota la plantilla disponible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.