HANDBOL

1A ESTATAL

El Bordils arriba amb la feina feta a Saragossa

Oportunitat per escalar per a la UE Sarrià

El conjunt de Bordils viatja a Saragossa conscient que es trobarà un rival inconformista que veurà en el Bordils una de les últimes oportunitats per connectar amb la permanència a la categoria. En l'enfrontament, que començarà a 2/4 de 9 del vespre, hi pot haver duresa, tal com en el partit de la primera volta, si el rival s'arriba a creure que pot vèncer. «Són joves i no són mal equip. S'hi fan amb les dents. Ara, quan te n'allunyes, llancen la tovallola», explica Pau Campos, que no disposarà d'Albert Carreras, lesionat en un genoll i al qual l'entrenador ja ha decidit que li donarà el temps que li calgui per recuperar-se plenament.

El Sarrià, per la seva banda, veu possible encara poder escalar en la classificació i, per això, es planteja l'enfrontament contra el Mataró (18.30h) com un repte. «El Mataró té una dinàmica semblant a la nostra. Buscarem el triomf, però també intentarem trobar la bona línia en el joc», apuntava ahir el tècnic sarrianenc, David Mercader.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.