PRIMERA ESTATAL

El Sarrià encaixa la quarta derrota seguida

Va tenir l'oportunitat d'empatar però li van xiular joc passiu

Ja ha encadenat tres partits perdent per la mínima

El Sarrià va encaixar la tercera derrota consecutiva per la mínima contra el Mataró (30-31) i ocupa la desena posició provisional de la primera divisió. L'equip de David Mercader va començar bé el partit, amb un atac efectiu que li va permetre aconseguir un avantatge d'entre tres i quatre gols. Però a partir del minut 20, el Sarrià va perdre intensitat i va fer jugades massa precipitades. La defensa tampoc no va rutllar i el Mataró va fer molt de mal per la zona del mig, especialment Rodríguez, que va acabar el partit amb dotze gols.

Un joc passiu dubtós.

Al començament de la segona part, el Sarrià va canviar el sistema defensiu per frenar l'atac dels visitants, però li va faltar contundència i, sobretot, tranquil·litat. Els nervis es van apoderar de l'equip i el Mataró ho va aprofitar per controlar el marcador i arribar als cinc últims minuts amb el resultat a favor seu. Els locals van prémer l'accelerador amb l'objectiu d'aconseguir la remuntada i van entrar en l'últim minut de partit amb la possibilitat d'empatar. Sorprenentment, l'àrbitre va xiular joc passiu del Sarrià quan buscava el 31-31, una decisió que Mercader no va entendre, ja que no tenia sentit relaxar el joc en aquella situació. El Sarrià ja no va tenir l'oportunitat de fer un últim llançament i va encaixar la quarta derrota consecutiva. La setmana que ve visitarà la pista de l'OAR Gràcia, un dels seus rivals directes.

L'equip local va fallar en defensa i no va saber aturar Rodríguez, que va marcar dotze gols